hvordan man laver en krydsfiner gulv ligne en hårdttræ gulv

hvordan man laver en krydsfiner gulv ligne en hårdttræ gulvAt genskabe udseendet af en hårdttræ ordet for en krydsfiner undergulvet tager megen tid og materialer , men det kræver ikke nogen særlige kompetencer . Kigge efter den maling og pensler du har brug for kunst levering butikker , hvis du ikke kan finde dem derhjemme forbedring butikker . Du kan også vælge at praksis på et ekstra stykke krydsfiner til perfekt teknik , før du begynde at male direkte på gulvet

Du skal bruge: .
Broom
Fugtig moppe .
220- grus sandpapir .
Slibning sealer .
Store pensel .
Latex maling .
Malerulle .
1/8-inch afdækningstape .
Braendt sortjord universelle tone .
Tusch .
Æble cider eddike .
Hvidt sukker .
Plastik kop .
Fan børste .
Olie-baserede polyurethan .


1 .
Sweep moppe den krydsfiner gulvet for at fjerne alle rester og forberede overfladen for slibning . Brug en let fugtig moppe med kun vand til våde overfladen af krydsfiner .
2 .
Sand krydsfiner let med 220- grus sandpapir . Feje støv , der er tilbage efter slibning .
3 .
Påfør et lag af slibning sealer til krydsfiner gulvet med en stor pensel . Lad sealer tørre helt , inden du fortsætter .
4 .
Paint en base coat på gulvet ved hjælp af en malerulle og interiør latex maling . Grundfarven vil blive set som de små rum mellem faux træplader , så vælg en mørk brun eller en farve , der svarer til dit design . Lad malingen tørre helt ud.
5 .
Anvend 1/8-inch bred malertape på gulvet for at skabe falske træplader . Hvis du ønsker at skabe det udseende af 4- tommer boards , skal du anvende linjer af tape fire inches fra hinanden hele vejen på tværs af lokalet. Stagger bånd mellem disse linjer med få meter , så det fremgår, at bestyrelserne har endesamlinger .
6 .
Bland 2 spsk . brændt umbra universel tone , 3 dråber tusch , 1 /2 kop æble cider eddike og 2 tsk . hvidt sukker i en plastik kop .
7 .
Arbejdet med en faux bord på et tidspunkt ved at anvende pletten til tapede startområdet med en ventilator pensel . Brug lange strøg i retning af " korn " du prøver at skabe .
8 .
Træk en stor , tør paintbrush gennem den våde plet i den samme retning som træets årer til at blødgøre effekt og tilføje yderligere korning . Du kan altid genanvende pletten og starte forfra , hvis du er utilfreds med den virkning .
9 .
Fortsæt med at male en faux bord ad gangen, indtil du har dækket hele gulvet ved hjælp af træ korn maling teknik . Blande mere plet , som du har brug for det for at forhindre, at pletten tørrer ud i koppen .
10 .
Lad malingen tørre , så træk forsigtigt op på båndet .
11 .
anvende to eller tre oliebaserede polyurethan klar frakker til gulvet , så hvert lag tørre helt, før du anvender den næste . Kontroll¨¦r på etiketten for at sikre, polyurethan er sikker til brug på gulve .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer en brugerdefineret hylde
 • kids ’ space saver senge & udsmykning idéer
 • hvordan man kan måle en fuld længde spejl
 • hvordan man kan dekorere en afskærmet gårdhave
 • christmas udendørs belysning tips
 • hvordan man bruger sidestilling i udsmykning
 • hvordan man tapet buer
 • gratis og nemt hovedgærde ideer
 • hvordan man kan reparere træ blinds
 • hvordan man kan dekorere for mindre
 •