hvordan man opbygger en stor væg springvand ved hjælp tumlede marmor flise

hvordan man opbygger en stor væg springvand ved hjælp tumlede marmor fliseOprette et centralt punkt i dit hjem eller have med en stor , tumlede-marmor-flise væg springvand . Tumlede-marmor-flise synes blødere end andre natursten fliser på grund af den fortyndede farvepalet og tumbling processen . Den bløde udseende reducerer ikke den dramatiske konsekvenser af en stor væg springvand foretages ved hjælp af væltede marmorfliser . Fliserne kan fås i forskellige størrelser og farver derhjemme butikker og online forhandlere

Du skal bruge: .
3-feet-wide-by-6-foot-long-by-3/4-inch-thick ark marine krydsfiner .
2 6-tommer firkantede blokke af 3/4-inch-thick marine krydsfiner .
2 1 1/4-inch-long træskruer .
Skruetrækker .
Vandtætning maling .
Malerpensel .
18 12-tommer firkantet tumler marmorfliser .
Vandtæt konstruktion lim .
Stone sealer .
2 vinyl rendejern .
1/2-inch-long træskruer .
Vinyl tagrender .
Geringssav .
Bor .
1/4-inch diameter boret .
3/4-inch diameter boret .
2 vinyl tagrenden endestykker .
3 1/2-foot-long rektangulære beton plantageejer .
Siliconefugemasse .
Klodser.
Vægbeslag .
Dykkede vandfald pumpe .
Plastslanger .
Saks.
Gaffatape .


1 .
Sæt de to 6- tommer firkantede blokke af marine krydsfiner til to hjørner af enten 3- fod-brede side af det store ark af krydsfiner . Indsæt en 1 1/4-inch-long træskrue i midten af blokke for at vedhæfte dem til krydsfiner . Denne side af krydsfinerplade er nu bagsiden af den store mur springvand .
2 .
Seal de rå kanter og bagsiden af det marine krydsfiner med imprægnering maling til at matche farverne i Den tumlede marmor flise . Tillad malingen tørre .
3 .
Dæk umalede side af marine krydsfinerplade med 12- af -12- tommers tumlede-marmor fliser . Lim brikkerne til krydsfiner med vandtæt konstruktion lim . Lad limen tørre i 24 til 48 timer på baggrund af producentens anbefalinger .
4 .
Anvend sten sealer til tumlede-marmor fliser . Den sealer vil hjælpe med at beskytte fliser samtidig med at nogle af de farver, der blev fortyndet i den brusende processen .
5 .
Vedhæft vinyl rendejern til hver sin ende af den 3- mund-dækkende side med træklodser på bagsiden . Fastgør beslagene med træskruer .
6 .
Skær en 3- fod lange strækning af vinyl tagrende med en geringssav . Snap på endestykker til hver sin ende af tagrenden .
7 .
Bor 1/4-inch-diameter huller hver 1 /2 tommer langs bunden af tagrenden . Bor en 3/4-inch-diameter hul i en af endestykkerne .
8 .
Placer en 3-1/2-foot-long rektangulært konkret plantageejer langs væggen , hvor du planlægger at placere store marmor væg springvand . Planteren bør være mindst 12 inches dyb . Forsegle alle drænhuller i den konkrete plantageejer med silikone fugemasse . Tillad fugemassen tørre .
9 .
Lim en dobbelt række af mursten inde i konkrete plantageejer langs bagsiden med vandtæt konstruktion lim . Stack og lim en enkelt række mursten på toppen af mursten længst fra plantageejer væg på første række . Murstenene vil hæve tumlede-marmor-flise væg i plantageejer og også hjælpe brace den på plads . Tillad limen tørre 24 til 48 timer .
10 .
Monter vægbeslag til træet blokke på bagsiden af marmor flise væg . Fastgør de tilsvarende afsnit af muren mounts til området af væggen , hvor toppen af springvand vil hvile over den konkrete plantageejer .
11 .
Stand de store , tumlede-marmor-flise væg på toppen af mursten i plantageejer , så kanten af marmor flise hviler mod kanten af stablede rækken af mursten . Slut væggen monterer på bagsiden af krydsfiner til mounts på væggen . Hook tagrenden til beslag i toppen af den væltede-marmor væg .
12 .
Placer dykkede vandfaldet pumpen inde i beton plantageejer , tæt på den side med hullet i rendestenen endedæksel . Skær et 7 1/2-foot længde plastslanger . Sæt den ene ende af slangen til pumpen . Kør slangen op på siden af marmor væggen og sæt den ind i de borede hul i tagrenden endebeskyttelsen . Forsegl åbningen i rendestenen endebeskyttelsen omkring plastslanger med silikone fugemasse . Tape slangen på bagsiden af marmor væggen med gaffatape til at holde det ude af syne .
13 .
Fyld plantageejer med vand . Tænd for pumpen og vandet vil cirkulere fra plantageejer til tagrenden . Hullerne bores i rendestenen vil sende vandet flyder over marmor muren , tilbage til plantageejer .

Anden Artikel

 • ideer til vinduet gardin design
 • hvordan man installere en skorsten på en Aladdin lampe
 • hvordan man kan kombinere to forskellige stilarter i hjemmet tæppe
 • hvordan man kan holde lagner på med en fjer seng
 • den bedste mørklægningsgardiner
 • hvordan man kan måle en narresut
 • hvordan du installerer fremstillet sten finér på en pejs
 • hvordan man omlakering møbler til skoler
 • luft vs pres maling sprøjter
 • hvad man skal gøre med et skab over kælder trapper ?
 •