hvordan man rent blondegardiner med eddike

hvordan man rent blondegardiner med eddikeUanset om de er nye blonde sheers , der var tilsølet , når snavs kom ind i et åbent vindue eller paneler af vintage blonder fundet gemt i en kiste på loftet , hvidvaskning blondegardiner fortsat et dilemma for dem, der ønsker at bevare den hårfine detaljer i deres skummende vindue behandlinger . Med en lang tradition for at bruge eddike til at trække jord ud af stof , synes det naturligt , at denne miljømæssigt acceptable tilsætningsstof, også ville arbejde på alle typer af kniplinger . Der er flere strategier i denne artikel , så start med den første og arbejde dig ned , indtil dit blondegardiner se perfekt .

Du skal bruge:
Lace identifikation guide
. Håndvask .
Vand .
Eddike.
Vaskemiddel til sarte tekstiler .
Blondegardiner .
Salt .
Sukker.
Alun.
Håndklæde ( r ) .
Gryde .


1 .
Identificer din blonder og tråd eller stof indhold ved at placere en autoritativ bog om emnet blonder stilarter eller besøge et af flere hjemmesider, der afsættes til blonder identifikation ( se ressourcer nedenfor ) til at matche dine gardiner design til en af de 100 + typer af blonder noteret på arbejdstidsplanen , før du hovedet til eddike .
2 .
Prøv en enkel blød at se, hvad resultatet . Gennemblød blondegardiner i koldt vand , ved hjælp af dine hænder , i stedet for en vaskemaskine , hvislen panelerne omkring din håndvask . Spred gardinerne over tykke lag af håndklæder og forsigtigt klappe kniplinger tør . Gentag dette blød og hvislen teknik flere gange , hvis det første bad ikke få det rent .
3 .
Prøv følgende metode , hvis du ikke er tilfreds med de resultater, du har modtaget ved hjælp af Den iblødsætning beskrevne metode i Trin 2 . Hæld en smule af mildt vaskemiddel lavet til sarte tekstiler ( f. eks Woolite ) i bassinet , og der tilsættes lige dele hvid eddike og varmt vand . Forsigtigt arbejde blonde med hænderne i et par øjeblikke , vend gardinerne ud på et tykt håndklæde , sprede paneler ud og give dem mulighed for at lufttørre .
4 .
Følg tips , der tilbydes af dedikeret websteder penge sarte stoffer som blonder ( se Resources nedenfor) , hvis du arbejder med farvet blonde paneler . Bland 1 kop eddike til 1 liter vand og bruge dine hænder til forsigtigt at arbejde blonder frem og tilbage . Forvent at få fremragende resultater, hvis du forsøger at genoprette pink , lilla og blå blonder paneler . Alternativt , kombinere 1 /2 kop eddike , 1 kop salt , 1 spsk alun og 1 spsk sukker til at fjerne pletter , jord , rust eller andre mærker fra blondegardiner , der er farvet en kombination af farver .
5 .
Lån rådgivning bedstemødre har været udlevering i generationer , når de står med at forsøge at genskabe blonder til sin uberørt tilstand : Bring til en byld 1 gallon vand , 1 /2 kop eddike og 1 kop salt , før den falder Den blondegardiner i boblende pot, hvor den skal koge et par minutter, før du kan forvente at se resultater .

Anden Artikel

 • hvordan du fjerner en forsænket belysning stativ
 • hvordan man designer granit Skabe & mølleværket
 • hvordan man laver en rumdeler fra gamle skodder
 • hvordan man kan finde ud af, om jorden har en producerende godt
 • kreative hjem udsmykning idéer
 • hvordan man laver rustikke lampeskærme
 • fransk interiør design ideer
 • hvordan man kan hænge et glas coca - cola Tiffany lampe
 • kælderen vinkælder ideer
 • hvordan man stuk en mursten pejs
 •