hvordan man vælger hårdttræ underlag

hvordan man vælger hårdttræ underlagHardwood gulve underlag er et byggemateriale installeret under en træ-eller laminatgulv . Underlag produkter kan være fremstillet af træ , kork , skum eller en række andre materialer og bruges til at udjævne en undergulvet at skabe et solidt grundlag for den nye gulvbelægning . Disse materialer kan også bidrage til at bekæmpe støj og samtidig tilføjer en grad af isolering til gulvet . For mange husejere , kan det være en udfordring at vælge mellem de forskellige typer af underlag produkter . At finde det bedste materiale til dine behov , kan du overveje faktorer som undergulv konstruktion , lyd og isolering krav , og hvordan gulvet vil blive installeret .
1 .
bestemme, hvordan hårdttræ gulvbelægning vil blive installeret . Ifølge trægulve Talk , ofte en Limede gulvet kræver ingen underlag , men du kan bruge vinyl sheets til at styre fugt . For søm -down applikationer , er tagdækning papir eller røde colophonium blandt de mest almindelige underlayments . Hvis du planlægger at installere et flydende trægulv , kigge efter polstrede underlag produkter som skum eller kork .
2 .
Check at se, hvad underlaget er lavet af . Ifølge Hardwood Installer , arbejde træ undergulve bedst med skum eller kork underlag . Træ underlag produkter som krydsfiner eller OSB bør kun bruges med beton underlag .
3 .
overveje potentielle fugtproblemer . Hvor fugt er et problem , skal du vælge vinyl eller plast-forede fugtspærre kombineret med skum eller krydsfiner . Kork er også et glimrende valg for fugt -liggende etager . Hvis der trænger fugt er lav , standard skum eller træ undertag er den mest økonomiske løsning .
4 .
Undersøg lydtransmission . Den forkerte undertag kan tillade lyd til at rejse gennem dine gulve , som kan være til gene for dem, der lever under . Ifølge Hardwood Installer , er kork kendt for sine lag lydabsorberende egenskaber . Hvis støjen er en primær bekymring , kigge efter materialer designet til at minimere lydtransmission og undgå træ eller skum .
5 .
Review isolering krav . For at forhindre kold luft i at trænge ind i hjemmet fra neden , skal du vælge en fugtbeskyttelse , der kan hjælpe med at isolere gulvet . Både kork og skum er gode isolatorer , mens de fleste træ -og vinyl underlag produkter er forholdsvis ineffektive isolatorer .
6 .
Vælg den rigtige tykkelse for din underlag . Ifølge Fastfloors. com , er kork en af de bedste materialer for at øge højden af et træ gulv , hvilket er særligt vigtigt, hvis du har andre gulve , der bliver nødt til at mødes med din nye gulv . Kork kan være lagdelt under trægulv til at bringe det til samme niveau som i nærheden gulve , hvilket minimerer behovet for besværlige overgang stykker .

gode råd og advarsler


 • Altid rådføre sig med producenten af din gulvbelægning , før du vælger en fugtbeskyttelse produkt .
 • Sørg for at skelne mellem undergulve og underlag . Subflooring er en strukturel komponent og består af træplader (som krydsfiner eller OSB ), der anvendes til at dække udformningen medlemmer på dit gulv . Undergulve kan også være fremstillet af beton . Underlag er installeret over toppen af undergulvet at støtte og pude hårdttræ gulvbelægning . Det er ikke hensigten at erstatte undergulvet .
 • Anden Artikel

 • brunt papir gulvbehandling
 • hvordan man kan hænge en orkan lysestage
 • hvordan man kan dekorere med koloniale møbler
 • hvordan man kan male en lille piges værelse
 • hvordan man lakering DuPont male
 • hvordan man kan male formica med en metal-finish maling
 • bambus latinske skygge monteringsvejledning
 • ideer til at male bagsiden af sammensatte møbler
 • dørskilt ideer til børn
 • hvordan du installerer brusebad støbning
 •