ideer til en reol omkring en pejs

ideer til en reol omkring en pejsIldsteder er naturlige mødesteder i alle rum . De giver også et fokuspunkt i rummet omkring hvilken rummets udsmykning tema kan planlægges . Mens en pejs normalt ser godt ud på egen hånd, tilføjer dekorative elementer til det --- i dette tilfælde en reol --- kan øge ikke blot pejsen 's omdrejningspunkt potentiale, men også tilskynde folk til at samles omkring det . Selvfølgelig en reol er et sted for bøger , men det kan gøre mere end blot hus stor mængder . Det kan være dekoreret på måder, der både forskønne rum og tilføje til rummets funktion .

tæppe og Quilt Storage

Hvis pejsen er i familiens hule, en reol langs siden det stiller store opbevaringsrum til ekstra tæpper og quilts , særligt hvis familien sætter overnattende gæster i hulen søvn . Vælg tæpper og dyner med mønstre og farver , der matcher rummets indretning . Derudover skal du vælge forskellige sorter af tykkelser , ikke kun for at give gæsterne en sort, for komfort , men også for udseendet af reolen . Du kan tilføje puder af forskellig størrelse til hylderne så godt. Da disse vil være i et offentligt rum , bør pudebetræk vælges med rummets indretning i tankerne .

Foto Display

Pejsen kappe er et naturligt sted for familie fotos. Dog kan denne plads dog udvides ved at udnytte hylderne i reolen , der står ved siden af pejsen . Hvis det er lavet af en naturtræ , er det en god idé at vælge billedrammer , som også er lavet af naturtræ , eller vælg et materiale som sølv som supplerer look uden overvældende det .

Land Chic

Hvis rummet er indrettet i land smarte , kan du udvide udseendet til at rumme hylderne . Land chic typisk funktioner hvidkalkede maling . Male reol med et lag kalk , og derefter overlade det til tørre . Efter malingen er tør , og du har flyttet hylderne på plads , kan du dekorere dem med land knick knacks .

Basket Opbevaring

Mange levende og familieværelser tjene mere end én funktion , så er det normalt praktisk at gemme poster i disse lokaler til aktiviteter , du ofte gør . En dejlig måde at udnytte reolen ved en pejs , er at købe forskellige slags kurve . Du kan gemme ting som børnebøger , sy materialer , strikning materialer , magasiner og spil i kurvene . Kurve gør oprydning let og holde alle disse punkter i en handy rækkevidde , indtil det er tid igen for aktiviteten .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge en Sears loft ventilator
 • hvordan man kan folde en dug tørklæde
 • Kan jeg vaske en fiber seng ?
 • udsmykning idéer til soveværelset af en to - årig knægt
 • hvordan man bruger en grævling airbrush
 • Hvordan kan jeg kassen en dug ?
 • typer af lagner
 • hvordan man kan hænge en ravfarvet glas lampe
 • bevare friske evergreens til dekoration
 • hvad er proppet ned i en dyne ?
 •