ideer til tynde sten finér til indendørs

ideer til tynde sten finér til indendørsThin sten finér skaber en løsning for boligejere , der ikke har rigelige ressourcer til at ansætte en stenhugger til at dække alle vægge eller gulve i hjemmet . Vurdere udsmykning potentialet i hver enkelt sten overflade baseret på farve , konsistens , og kompatibilitet med andre farver i rummet . For eksempel , hvis resten af væggene er træ , mursten , puds , beton eller tavle retouchere dem til at udligne den sten finér trim eller afsnit, som du føjer til rummet .

Accent Væg

Hvorfor viger fra at undersøge mulighederne for at stenen finer efterbehandling ? Brug sten finér behøver ikke at være dyrt . Den accent væg giver store værelser , formelle dagligstuer eller familieværelser med en samlet sten finish , mens de resterende vægge beholde maling eller andre overflader. Boligejer skal bestemme, hvilke væggen i et rum har målinger , der passer udsmykning budgettet og købe nok sten finér til at dække accent væggen. Et alternativ er at dække en del af en væg med en sten finish . Tegn en blyant linje på tværs af væggen i den ønskede højde og kun købe nok sten finér til at dække areal over eller under stregen.

Random Stone Udfør

En udvendig strategi med sten finér virker også i hjemmet. Dæk alle vægge i lokalet med stuk , tekstureret hvid eller grå maling , eller naturlige gips . Køb uregelmæssige sten af samme tone eller lignende toner , og anbringer dem tilfældigt på væggen . Den endelige finish er en væg med et udseende af sten dekadence . Resultatet er en væg med lejlighedsvis accenter . Med denne idé , gemmer boligejer på prisen for mange tynde finér stykker . Væggene i rummet heller ikke bære en tung vægt belastning fra den tunge brug af sten finér materiale .

Mosaik

Stykker af tynde sten kombineres for at skabe smukke mosaik sektioner til vægge og gulve . Boligejer vælger fra en bred vifte af murbrokker eller sten sten i samme tone , såsom rød kirsebær , røde sten eller østers grå . Hver sten er tynd , men dens ydre overflade bevarer farve og tekstur af den oprindelige sten . Et godt sted at tilføje en mosaik mønster af sikringsanlæg rullesten sten er på overflader af pejs eller kappe , på jacuzzi eller haven badekar overflader eller på væggene og gulvet i walk-in bruser .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre udvendige fyr vindue skodder
 • hvordan man skaber et lagerområde på en tallerken
 • hvordan man gør rustikke moderne udsmykning
 • hvordan du bygger din egen lavalamper
 • hvordan man kan kombinere to forskellige stilarter i hjemmet tæppe
 • tapa klud historie
 • hvordan du installerer et trådløst skygge
 • hvordan man kan købe løs hærdet glas skærebrætter
 • hvordan man kan nulstille tiden på sioscan atomur
 • hvordan man kan samle og installere en Hugger stil loft ventilator
 •