ideer til udendørs gardiner

ideer til udendørs gardinerOutdoor gardiner skal være holdbart og i stand til at håndtere forskellige temperaturer og tilstande som hundekoldt og varmt fugtigere . Traditionelle indendørs gardiner vil bære , fade og tiltrække mug og meldug i fugtige måneder af året . I stedet for at købe dyrt udendørs gardiner , så brug kreative idéer til udendørs gardiner . Udendørs gardiner kan bruges til at skabe en sikker havn eller at tilføje et element af prestige og klasse til din terrasse eller Lanai .

Badeforhæng

Brug badeforhæng til udendørs gardiner . Badeforhæng er lavet til at modstå fugt og fugtigere opbygning og kan findes i forskellige stilarter og farver . Du kan finde badeforhæng fremstillet af forskellige materialer , samt at de passer til dine udendørs projekt . De findes i plastmaterialer eller klud, der er behandlet med en plastbelægning til konservering . Vælg forhænget , der passer til din stil og udseende , du går efter . Brug kroge , skruer eller søm til at fastgøre bruseforhænget i toppen af , hvor det bliver placeret . Den badeforhæng kan bruges som paneler til at gøre en kolonne udseende eller kan overlappede for fuld dækning .

Tulle

Køb tyl indendørs gardin paneler . Tulle er meget let og giver god luftgennemstrømning , så det ikke vil vokse skimmel eller mug , fordi det tørrer på et meget hurtigt tempo. Den lette træk i tyl gør det også nemt at hænge udendørs . Brug et tykt stykke garn i midten af tyl gardin til at skabe en dekorativ udseende til hver panel . Du kan overlappe tyl til at skabe følelsen af at være muret-in. Af overlappende forskellige farver i samme farveskema kan du oprette en dekorativ og kreativ stemning til din udendørs område . Du kan også drapere tyl fra hjørne til hjørne i løbet af de gardiner for at skabe en dekorativ look .

Brug Lattice

Brug gitter til at oprette en mur effekt , der kan bruges til privatlivets fred eller følelsen af udstødelse . Byg en gitter mur omkring den plads din ønsker at afsnittet ud . Maling eller plette gitter en farve , der vil supplere den gardiner , du vil bruge . Line gitter med udendørs gardiner for at skabe en opdelt startområdet udendørs . Du kan drapere gardiner helt fra toppen af gitter til jorden for fuld dækning . Du kan også drapere gardiner overhead til at oprette en falsk tag ved hjælp af hvid eller anden ensfarvet gardin .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge ting på glasblokke vægge
 • Hvordan kan jeg vælge den rigtige maling farve til min familie værelse ?
 • moderne loft design ideer
 • hvordan man kan male væggene ordentligt første gang
 • hvordan man kan fratage gammel maling med kemikalier
 • kælderen vinkælder ideer
 • Verandaen design til sommerhuse
 • hvordan man kan bruge papir sække & polyurethan at male gulve
 • udgifter til keramiske fliser vs tæppe
 • hvordan man laver en nål punkt pudebetræk
 •