instruktioner for tværgående stang gardiner

instruktioner for tværgående stang gardinerTraverse stænger øge levetiden af dine gardiner ved at reducere mængden af rykke der opstår, når panelerne åbnes og lukkes . Stoffet fibrene kan blive slidt med tiden og slitage . Traversen stang har skydere gardinet er monteret på . Dette gør det muligt gardinerne , der skal opereres med brug af en uafgjort streng

Tips til montering af konsoller

Når du afgøre, hvor du ønsker at montere parentes skal du vide, hvor bred den hænge dem . Hvis dine gardiner er plisseret , kan den korrekte bredde bestemmes ved at lægge din paneler ved siden af hinanden og måle fra venstre yderside læg til højre udenfor læg . Derefter trækker 1/2-inch for hvert panel i sættet . Gør denne subtraktion er bydende nødvendigt for gardiner til at blive lukket helt . Montere din parentes til denne måling .

Når du bore din monteringshuller , skal du bruge hule mur ankre på alle skruer, der ikke går ind i stud af muren . Disse ankre hjælpe med at holde beslaget på væggen . Vægten af travers stang og gardiner vil blive tung . Støtte dit stang med et beslag hver 40- inches for at undgå hængende eller falde stænger .

Brug ikke en plan for at montere krydse stangen . Stangen skal være i niveau med loftet . I stedet for den plan , måle fra loftet ned til placeringen af stangen ved hver konsol . Dette vil give både loft og stangen til at se lige .

Tips til ophængning af gardiner

Hængende regelmæssig gardiner på en traverse stang er det muligt ved at købe draperier kroge og pleater tape . Sy pleater tape på bagsiden af den regelmæssige gardin omkring 1- tomme fra den øverste kant . Brug stangen lommen som en rettesnor for placering af pleater båndet .

Sæt krogene i pleater båndet ikke mindre end hver 4- inches . Krogene vil Spydet den pleater tape og gå nedad mellem lagene . Lad ikke spidsen til at stikke gennem gardinstof .

Hvis du vil have din gardiner til at trække åbne til højre i vinduet , skal du fjerne glider ud af venstre side . Installer alle dias til højre side af top transport . Fastgør den øverste transport overlapning arm til det sidste hul til venstre.

Hvis du vil have gardinerne til at trække åbne til venstre side af vinduet , skal du fjerne glider ud i højre side . Installer alle dias til venstre side af den øverste transport . Fastgør den øverste transport overlapning arm til det sidste hul til højre.

Anden Artikel

 • nautisk stil ideer
 • hvordan man kan tilslutte en elektrisk lys & kontakt
 • roll up vindue behandling
 • hvordan du installerer kroneformen med en hvælvet loft
 • hvordan man finder tysk porcelæn ved mærkning
 • hvordan man vælger et soveværelse maling farve til et hjem
 • Hvordan vælger bredden af en stol jernbane
 • hvordan man kan erstatte gamle træpaneler med sheetrock
 • hvordan man vælger en god uld område tæppe
 • sammenligning af træ til laminat
 •