kan en energieffektiv pære sættes i en lukket lys armatur ?

kan en energieffektiv pære sættes i en lukket lys armatur ?Lukkede lamper , der ofte anvendes til udendørs belysning , beskytte elpærer fra vejr . Ifølge Miljøstyrelsen 's hjemmeside, hvert hjem i Amerika, hvis vil erstatte én fælles pære med en Energy Star- pære , ville Amerika spare nok energi til at drive 3 millioner hjem for et år .

Denne ene ændring ville også reducere udledningen af drivhusgasser svarende til den producerede mængde på 800. 000 biler . Beskytte miljøet og spare penge ved at lære at vælge den rigtige energieffektive pære .

Økonomisk

Ifølge EPA i forhold til en glødepære , en kompakt lysstofrør 's ( CFL ) energiforbrug er 75 procent mindre , og dens levetid er 10 gange længere . Det kan også betale for sig selv i seks måneder .

Selection

Energieffektive elpærer passer til mange almindelige typer af indendørs og udendørs lamper . Kompakt omfatter skrue- base typer og dem med to ben , der er skubbet ind og snoet .

Valg af den rigtige pære på en undersøgelse af pæren er i brug i den medfølgende lamper . Tjek pære base for at se om den skrue- eller to-polet type, og gøre et notat af watt . For eksempel kan verandaen lys kræver en 75- watt Twister , og gangbro lysene kan kræve 100- watt to -bens pærer . En 22- watt CFL har en lyseffekt ligner en 100- watt glødepære .

Mange butikker bære en bred vifte af sparepærer . EPA , online leverandører og CFL pakker indeholder oplysninger om effektforbrug ækvivalenter og vælge sparepærer .

Skift Sjældnere

Bortset fra akkord af udskiftning af pærer , lukkede inventar tendens til at være fejlfri . Den medfølgende stativ beskytter pæren fra elementerne , skader og snavs .

På grund af deres længere liv , Kompakt give lys i en længere periode uden at brugeren skal skifte pærer så tit .

Valg længerevarende energi-effektive pærer giver en fordel til lukkede armaturer . Disse armaturer kræver ofte demontering med en skruetrækker for at skifte pære . Nogle lukkede armaturer kræver brug af en stige for pære forandring. Erhvervsejendomme vil spare penge på arbejdskraft i Udover at spare energi omkostninger .

Phillips Lighting , at sparepærer arbejde i lukkede lamper , men kan have en kortere levetid . I betragtning af den længere levetid CFL stadig det gør en mere økonomisk valg for en lukket belysning fastholdelsesanordningen end en glødepære .

Anden Artikel

 • vindue hus stilarter
 • hvordan man kan gøre drue & blomsterarrangementer
 • foto display ideer
 • hvordan man kan slippe af oliebaseret maling lugter der ikke vil stilne af
 • hvordan man laver en runde pude
 • hvordan man tapet med anaglypta
 • DIY hjem udsmykning på et budget
 • Hvordan kan jeg restring skiven systemet på min bambus blind ?
 • hvordan man slår en udvendig lampe på inde fra huset
 • hvordan man kan dekorere en baby ’s værelse med en mariehøne tema
 •