katedral vindue behandlinger

katedral vindue behandlingerCathedral vinduer indføre en klassisk arkitektonisk element til ethvert rum . Høje vinduer med yndefulde buer kan give masser af sollys , hvis boligejer vælger vindue belægninger , der blokerer uønsket ultraviolette stråler , men ikke spærrer udsynet. Vinduet til højre bandager kan gå langt i forstærker nåde domkirken vinduer .

Flammernes-Plisseret forhæng

Cathedral vinduer kan være den perfekte accent for et værelse , der i en formel eller Old World stil . Den berømte Biltmore Estate hjem i Asheville , North Carolina , har en grand balsal bestilt af Cornelius Vanderbilt , i det, er rummets forhæng udsmykket , passer den uvurderlige flamske gobeliner dekorere væggene . I en majestætisk , men almindelig bolig , lange tunge gardiner med masser af læg skabe en lignende effekt . Gardiner med bægeret læg i en kongelig farve som mørk blå eller bordeaux med grønne guld håndarbejde kræver store investeringer i draperier stof . Bægeret draperi overskrift-hvor materialet samles øverst og fæstner til forhænget hardware-bidrager til flydende karakter gardiner .

Traverse forhæng

Budget-sindede boligejere , der søger et billigt alternativ til tunge , kraftige gardiner kan vælge at krydse drapere vindue behandling , som bruger mindre stof . Hænge en udsmykkede stang vandret på tværs af vinduet på toppen af den nederste ( ikke-buet ) en del af katedralen vinduet . Ved at dække kun en del af vinduet , er mindre anvendte materiale. Brug de sparede penge til splurge på en fashionabel stang i en metallisk finish som guld eller sølv , og tilføje en matchende swag øverst . En fabelagtig brugerdefineret print til traversen drapere og swag tilføjer til appel af dette vindue behandling .

Twin Panel forhæng

Cathedral vinduer undertiden accent hjem med en hvælvet katedral loft . Disse vinduer er høje og kræver masser af beklædning, men har måske ikke den gotiske bue øverst . Hvis din hensigt er at opnå fuld beskyttelse af privatlivets fred , bruge to monokrom , fuld-længde paneler i en solid tone . Match creme-farvet paneler , for eksempel til andre tekstureret overflader i rummet . I soveværelset , kan fløde-farvede paneler match toner i tæppet , møbler , sengetøj , vægtæpper og lampeskærme .

Anden Artikel

 • gardin ideer til et køkken
 • hvordan man kan lede efter en enkelt vindue stearinlys
 • hvordan man omlakering en ekstern ovndøren
 • hvordan man laver en seng hovedgærde til en væg
 • hvordan du installerer en Leviton toggler lysdæmper lyskontakt
 • hvordan man bruger sidestilling i udsmykning
 • hvordan man forbereder spisebord centrepieces derhjemme
 • gør det selv gerbera daisy omdrejningspunktet
 • hvordan du gør din garderobe til at ligne en skab med klistermærker
 • hvordan man kan dekorere med mælkejunger
 •