kælder metal væg beslag installation

kælder metal væg beslag installationHvis du tænker på ombygning din kælder , kan du overveje at bruge metalrammer og metal beslag . Metal er lettere end træ og mere stabil , træ tendens til at kæde over tid , og træ opfanger fugt , mens metal ikke . Metal er let at installere og er slidstærk , men det er ikke egnet til at hænge skabe eller tunge spejle . Installer metalvægge kun for partitionering vægge

Du skal bruge: .
Tænger
Tack strimler .
Hammer .
Strøm båre .
Stair mejsel .

Ruter

metalrammer har to hovedkomponenter , et spor og en stud , ifølge Thumb og Hammer . Generelt , skal du installere sporet første på kælderen cement gulv og loft bjælker .

I mange tilfælde skal du klippe dine numre og skruer til en bedre pasform ved hjælp af lige snit luftfarten klip . De klip kommer i praktisk, når opskæring for el-og VVS forretninger .

Ruter generelt kommer i 10- fods længder og nitter kommer i forskellige længder og profiler , kan sammenlignes med tømmer . Jo lavere fritrumsprofil nummer , jo tykkere stål . De mest populære stud bredde er 3-5/8-inch , 25- gauge i otte-, ni-, 10-og 12 fods-længder , som kan sammenlignes med 2- ved -4 tømmer . Skruer, der anvendes til at installere et metal beslag væg er ½ tommer , nummer 8 pan-skruer , ifølge Readers Digest .

Fastgør loftet sporet til strøer med skruer og der anvendes 1 # XBC , tommer , hex hoved beton skruer til gulvet . Stilleskruer i hver ende af kanalen , og derefter hver tredje meter langs sporet .

Når indramning omkring vindue eller døre , skåret sporet , så du er i stand til hunden øre eller bøje metal og fastgør det til knopperne . Skær banen , så det er omkring en mund længere end afstanden mellem de to studs .

Studs

Hvis du installerer indvendige vægge , installere et par pigge første til bunden sporet for at kontrollere væggen Plumb ved hjælp af en plan eller lod bob før fastgørelse gulvet sporet til den konkrete .

Det er nyttigt at bruge en skruestik greb fordi metal er en smule spinkelt og bøjninger nemt . Brug af skruestik greb til at holde sporet, og stud sammen , mens du kører skruen i , er hjælpsomme og vil gemme dine fingre , eller brug en C-klemme til at installere studs til banen for at holde dem på plads .

Nitter har knockout arealer , der anvendes til elektriske ledninger og VVS . Installer enheden kasser til din stikkontakter til træ blokere bruge 1 1/2-inch selvskærende gipsvæg skruer . Brug plast til at sikre el- ledninger langs stud . Placer en plastik bøsning i hver knockout for at holde det sikkert fra skarpe metalkanter .

Anden Artikel

 • ideer til beadboards
 • vandbaserede vs oliebaseret polyurethan for hårdttræ gulv lakering
 • hvordan man lakering faux frysere
 • hvordan man bruger en grænse & to maling farver til en voksen soveværelse
 • hvordan man kan male en asbest tag
 • hvordan man kan sammenligne akustiske væg fliser
 • cool badeværelse ideer
 • hvad er RAL-farver ?
 • hvordan man kan farve bomuld gardiner
 • hvordan man kan vælge en udvendig maling farve til videresalg
 •