konkrete køkkenbordet ideer

konkrete køkkenbordet ideerBeton bordplader tilbyde dig en bred vifte af muligheder . De kan udformet til at ligne rigtige sten , gamle mursten og endda forstenede dyr . Når ordentligt forberedt og vedligeholdt , vil de give dig mange års nem at rengøre service . Beslutning om hvilken behandling der skal benyttes på beton bordplader kan være en skræmmende opgave . Med lidt forskning , kan dine muligheder trimmes ned til håndterbare valg . I sidste ende afhænger den afgørende faktor på personlige præferencer og æstetiske smag .

Nyttige Beton Bordplade

Efter at hælde køkkenbordet , kan løbe skinner blive presset ind i den våde beton . Skinnerne skal være mad trygge og i stand til at tåle at blive våde i lange perioder . Alternativt kan dræne skinnerne være lavet af støbt beton . Hvis du vælger denne mulighed , bør depressioner være en lille vinkel og afløb direkte i vasken . Yderligere dræn skinner kan tilføjes til tørring frugt og grøntsager . Gør det hævede skinnerne en kontrasterende nuance vil låne en skræddersyet se til køkkenbordet .

River Stone

En flod sten udseende kan opnås ved at male aflange og afrundede pletter på overfladen . Brug fortyndet maling for at tilføje skygge og variationer i farver for at låne en naturlig appel til sten . Forsegling af overfladen af beton med en høj glans fugemasse vil give indtryk af våde sten .

forstenede Stone

Oprettelse af en forstenet overflade er en speciel måde at skabe en konkret køkkenbordet . De konkrete kan blive siddende i sin naturlige tilstand ( farve ) eller kan farves med forskellige nuancer af beton pigmenter . Mens overfladen stadig er våd , skære eller stempel blade , dyr og andre naturlige former i den våde cement . Det er bedst at slibe off enhver skarpe kanter at undgå at beskadige køkkenmaskiner og tilbehør . En mat finish fugemasse vil hjælpe med at holde det overordnede udseende naturlige og gamle .

Personlig Countertop

Ved at trykke på marmor , perler og andre elementer i den våde beton , vil en tredimensionel effekt opnås . Arbejde hurtigt , kan brikkerne trækkes ud og en mørk pigment kan føjes til depressioner . Dette skaber en skygget effekt , der gør køkkenbordet synes tre-dimensionelle . Alternativt kan din families navn og crest males . Giver børn ( under nøje opsyn af en voksen ) til at skrive deres navn eller til at male motiver for at gøre køkkenet synes sjovere , når madlavning med børnene . Forsegle overfladen godt at skabe et køkken prep /arbejdsområde fladt nok til at arbejde på komfortabelt .

Faux Marble

En realistisk marmoreret effekt kan opnås ved brug af tandstikkere og pensler . Ved at dyppe den fugtige instrumenter i beton pigment og derefter trække dem let hen over overfladen , kan du oprette den naturlige linjer i ægte marmor . Det er nyttigt at have et stykke af naturlige marmor til brug som en vejledning. Brug af grundfarven af marmor pigment i konkrete før hælde vil gøre opgaven mere realistisk når du er færdig .

abstrakte malerier

Maleri dristige former og mønstre på køkkenbordet vil tilføje en moderne luft til køkkenet . Disposition hver figur i sort eller anden mørk farve vil hjælpe design skiller sig ud . Brug kendte malerier som retningslinjer ( som f. eks en ske ved Monet ) kan tilføje en kultiveret flair for køkkenbordet .

Anden Artikel

 • hvordan du får vist træ roser
 • retninger for penny tæpper
 • hvordan man finder en tapet mønster over 7 år gammel
 • hvordan man kan afslutte antik sort frysere
 • hvordan man kan male trægulve hvide
 • hvordan man kan gøre soja voks lys smelter
 • hvordan man kan afgøre kvadratfod af tæppe montering
 • hvordan man kan skære ned en headboard
 • hvordan man kan omlakering stål hejseporte
 • hvordan man opbygger et billede jernbane
 •