moderne hjem væg maling ideer

moderne hjem væg maling ideerEn moderne hjem er det modsatte af en, der har en gammel og rustik design æstetik . Moderne kan defineres på mange måder , men det betyder ikke nødvendigvis du har en funky stol i et rum med en tæppe og en tilfældig stykke abstrakt kunst . Moderne kan simpelthen betyde et hjem , der afspejler en travl livsstil . Dette hjem kan have rustfrit stål apparater og de nyeste elektroniske udstyr , eller en simpel plads ryddet for vækst . Men du vælger at dekorere , bruge farver , der appellerer til dig og supplere din livsstil .

Color Basics

Maling er den mest effektive måde at skabe en stemning eller atmosfære i dit rum . Hvis moderne rum påberåbe sig en følelse af " cool ", kan du ønsker at gå med nuancer af en dristigere farve . Lysere toner vil passe dig bedst , hvis det er den effekt, du ønsker at opnå . Bløde greens eller dæmpede toner af gul eller grå vil tilføje en rolig baggrund til en super-opladet , travle livsstil . Brug disse seje slået toner som en kulisse for unikke og interessante belysning , billedrammer eller vægudsmykning . Dette vil bidrage til at skabe en fredfyldt og beroligende effekt i dit hjem og forhindre væggene i at se alt for travlt . Nuancer af blå , kan have en antydning af sølv for at se moderne . Undgå baby blå nuancer . denne farve ser dateret og bør undgås i en moderne hjem

Color Drama

Fed juvel farver skriger moderne , når det kommer til design . Disse farver bør føjes til en væg , der bliver omdrejningspunktet . Rød vil straks tilføje varme til et rum . Gul bør anvendes med en anden farve som brun eller grøn , eller begge dele. Mal ikke en hel væg gul , denne farve kan øge blodtrykket . Metallak kan bruges over farve med en stor svamp eller børste til at oprette en glans . Dette vil gøre dit space glød i løbet af dagen og funkle i Halvmørket af aftenen . Indarbejde metallic farver sparsomt er en sikker-brand måde at supplere en moderne rum . Det gør en dristig "se på mig "-sætning , med et strejf af drama .

Paint Teknikker

Der er mange måder at skabe en fantastisk rum med maling teknikker . Brug malerens bånd til bånd velstillede dele af væggen . Udfyld mere end én farve til en kunstnerisk og tilpassede udseende rum . Brug båndet til at oprette pladser , striber , diamanter eller simple blokke . Brug denne idé til et kid 's værelse og tilføje så få eller så mange farver som du ønsker. Gå efter en mere subtil virkning og prøv frihåndsquiltning. Denne teknik er nemt . Dyppe pensel i malingen , tørres det overskydende og let dup børster over en anden farve , eller bruge denne farve udelukkende på en hvid væg . Brug svampe af enhver størrelse eller form og skabe unikke effekter med dem . Skær svamp til at tilpasse dine egne figurer og skabe et mønster med et par maling farver . Dette kunne være ideelt for en børnehave eller legerum . Større svampe kan bruges til at skabe en sofistikeret tekstur i et badeværelse eller soveværelse .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere med forsænket belysning afstand mellem armaturer
 • hvordan du nemt tage ned væg papir
 • hvordan man kan male en diagonal skakternet gulv design
 • vindue , der dækker ideer til en dør
 • hvordan man laver en kobber blad dekoration
 • ideer til loftsrum familieværelser
 • hvordan man kan gøre gardiner ud af monteret plader
 • hvordan man kan ændre størrelsen på billedrammer
 • hvordan man kan male og bejdse mursten pejse
 • hvordan man kan anvende flise trim i en bruser
 •