moderne hjemmelavet møbler

moderne hjemmelavet møblerAt definere " moderne " møbler , begreber som slank og minimalistisk anvendes . Fra udviklingen af ægget stol eller zig-zag stol til en nyere moderne udseende-den papasan stol-designere har sat deres kreativitet til opgave , hvilket resulterer i ultrastylish repræsentationer og ofte rumlige kreationer . Faktisk ser det ud til , at håndværkere i enhver generation søge at designe og konstruere møbler , der repræsenterer en ny bølge , en moderne look , der overskrider alle , der er kommet før . At udvikle hjemmelavet møbler med et moderne look kræver tænker ikke kun uden for feltet , men først at oprette feltet .

Materialer

De anvendte materialer ofte definere moderne eller moderne møbler . Industrielle materialer såsom polyvinylchlorid ( PVC ) rør og kobberrør kan danne grundlaget for et bord eller stol , stålrør kan levere form i en belysning stativ og lærred kunne wrap en stol til at skabe kokon siddepladser . Støbt plast er et fælles materiale som godt. Læderremme ofte finder vej ind i et design , eller stablet cirkulære trommer kunne tilbyde overflader og bordplader . Når du opretter moderne møbler , se til miljøvenlige materialer såsom bambus , græs og genvundet plast til inspiration .

Funktionalitet

Beyond en minimalistisk design , moderne møbler har sine rødder i nyttig anvendelse . Det er ægteskabet mellem form og funktion . I at skabe moderne møbler , at den grundlæggende forudsætning for at overholde " less is more " i konstruktionen så godt, at udnytte en grundlæggende bare ben tilgang . Ingen dikkedarer og flæser , trim arbejde eller helleristninger er fundet . mangler også er skjulte skuffer og passe konstruktion

Shape

Shape er en vigtig overvejelse i forbindelse med udformningen moderne møbler . Stykker, der er født ud af en fast struktur-en stol skulpturelle fra sten , en tabel oprettes ud fra en træstamme , en sømløs manifestation , der synes at have forvandlet fra noget andet-er typiske for denne genre . Et æg karton sofa eller en streng af industriel lys bærer temaet " moderne ". Bløde " æg " figurer side om side med skarpe kanter og hårde , kolde overflader . Design, der følger konturerne af den menneskelige krop er almindelige. Den samlede balance og " fit " af møblerne er en overvejelse , når du opretter en moderne miljø .

Color

Farvepaletten for den moderne bevægelse er sort , hvid og beige , ofte accent med rødt. Disse grundlæggende farve baggrunde nemt udstillingsvindue og understrege udformningen af møbler . En rød læder sæde eller en sort , vinyl bordplade overflade er almindelige i moderne design . Den høje glans af metal er at foretrække frem for oprettes mønster , og selvom nogle tekstur er fundet , er det usandsynligt stof er tilføjet , som i polstring .

Anden Artikel

 • hvordan man omlakering en kampesten kælder
 • hvordan man kan isolere og gardiner
 • hvordan man kan dekorere en romantisk hjørne iblødsætning karbad
 • hvordan man kan reface ansigt ramme på kabinetter
 • hvordan du sikkert at fjerne maling eller lim fra plast
 • Hvordan kan jeg vide, om jeg har tredobbelt ruden vinduer ?
 • fluorescerende lys stilarter
 • hvad er ruder ?
 • hvordan man kan dekorere en spansk køkken
 • hvordan man stencil en baby pigens værelse
 •