nem dekorative vægmaleri

nem dekorative vægmaleriDekorativ maling teknikker kan bruges til at ændre væg farver, du er ikke vild med eller tilføje interessante designs til et værelse . Før du begynder at anvende male direkte på dine vægge , teste malingen teknikken på en prøve bord for at sikre, at du vil være tilfreds med de endelige resultater . Lille stikprøve plader kan købes i hjemmet forbedring butikker og isenkræmmere

Color Wash

Color vasker er lette at anvende og kan dramatisk ændre udseendet af alle rum med lagdeling en delvist gennemsigtig glasur over en ensfarvet væg . Start med at male væggen med en base lag almindelig latex maling . Når basen frakke er tørret , skal du oprette en vask ved blanding af fire dele glasur medium med to dele vand og to dele latex maling . Rør i blandingen med en maling omrøring pind indtil blandingen har en ensartet konsistens . Vask vil blive meget tyndere end normalt maling . Påfør Wash til væggen med en stor pensel med korte , overlappende kryds og tværs strøg . Du kan også bare gnide vask på væggen ved at anvende det til en klud og derefter gnide den rag på væggen . Når glasuren tørrer , tilføje endnu et lag af samme farve for at øge effekten eller tilføje en tredje farve på væggen ved at blande glasur i en anden farve og anvende den på samme måde .

En anden teknik er at anvende glasur på en lille 2- af -4-fods-bredt udsnit af væggen med en malerrulle . Træk hak en svaber , tapet børste eller gummi kam gennem glasur til at skabe et mønster . Fortsæt med at arbejde i små sektioner for at forhindre glasur tørrer , mens du arbejder . For en blødere , mere subtile mønster , Balling prøv en vaskeskind og trykke den ind i glasur tilfældigt .

Stripes

Maleri striber på dine vægge i lignende farver skaber en subtil look , mens du bruger kontrasterende farver gør en fed erklæring . Overveje at bruge tre eller flere farver og forbløffende bredden af striber til at tilføje visuelle interesse dine vægge . Forbered væggen ved at måle og markere grænser hver stribe med svag blyant linjer . Anvende blå malerens tape til blyanten linjer og brug siden af din miniature for at glatte ned kanterne af båndet for at forhindre malingen fra blødning under båndet . Hvis striber er brede nok , kan du nemt anvende maling med en standard malerulle . Smalle striber skal være malet med en lille malerulle eller en pensel . Fjern tapen , før malingen er tørret helt at reducere chancerne for, at malingen kommer ud med tape .

Anden Artikel

 • hvordan man finder ud male farver fra orientalske tæpper
 • betonvæg dækker ideer
 • hvordan man kan pletten konkrete farvevalg
 • hvordan du fjerner anaglypta
 • hvordan man kan gøre vinduet behandlinger til at blokere for solen
 • Listen over de dele af en ampel
 • maling udsmykning idéer
 • krydderihylde skab ideer
 • hvordan man får spraymaling ud bildæk
 • hvordan man kan hænge cirkulære spejle
 •