omhæng ideer til store vinduer

omhæng ideer til store vinduerValance ideer til store vinduer behov for at skabe dekorationer store nok til at supplere vinduets størrelse . Hvis du bruger en lille Valance , vil det ende op væksthæmmede af vinduets størrelse . Store vinduer tendens til at se mere attraktiv med en Valance og /eller gardiner indrammer opfattelse . Hvis vinduerne er tilbage nøgne, store og glatte look , de skaber en tendens til at give en kedelig udseende til rummet .

Formel Valance Ideer

Formel Valance ideer til store vinduer tendens til at bruge rig materialer . Fløjl , silke , satin eller rayon stof kan være draperet over et stort vindue som en swag Valance . Swag kapper samle materiale sammen på gardinstang , så drop det ned i en blid bue , der indsamles til gardinstang på den anden side . Det swags kan være små og gentage hele vinduet , eller der kan være en enkelt , stor swag , som dækker de fleste af vinduet .

Brug en bordeaux rayon Valance med flere swags at dække en stor stue vindue i en kongelig stil . Brug en guld -stribede swag Valance med guld kvast trimning og tre store buer for en fancy stil . Prøv lag af mørke og lys blå satin pyntet med hvide velour i flere swags hele vinduet til en underspillet formel stil .

Uformelle Valance Ideer

Brug enkle tekstiler og figurer i alle Valance ideer til et stort vindue med en uformel stil . Brug en Cambridge Valance , hvor et lige stykke stof er loopes over gardinstang og samlet i bløde , korte læg , der falder jævnt i en vandret linje øverst i vinduet . Den stil passer godt sammen med en række præger såsom pastel plaid bomuld til køkkenet , paisley linned til stuen eller røget Étoile polyester blanding til soveværelset .

Secure en nisse Valance over et stort vindue for en uformel Valance idé med dristige linjer . Nisse kapper brug trekanter af stof , med de punkter nedad , for at skabe et design på tværs af vinduet . De har normalt et gentaget mønster med en stor trekant i midten og en lidt kortere trekant på hver side . Brug en pink-og brun-stribede nisse Valance for en lille pige børnehave med en moderne stil eller en blå og creme blomster nisse Valance for et køkken med en landlig stil .

Usædvanlig Valance Ideer

Usædvanlige Valance ideer til store vinduer kan optage alle andre materialer eller farver du behøver. Brug et rektangel træ Valance hele vinduet og dække det med striber af diverse bånd til en farverig vindue behandling . Bruge lys rosa og hvid prikkede chiffon swags samledes med mørk rosa buer til en feminin Valance .

Spring stoffet helt for usædvanlige og robust Valance ideer til store vinduer . Brug en blanding af tiki træ , bambus og rafia at skabe et rektangel Valance med en flosset bund . Cover et rektangel Valance med bittesmå , lilla plast dekorative sten til at skabe en meget struktureret og moderne vindue behandling .

Anden Artikel

 • gardin ideer til et køkken
 • den bedste fliseklæberen for natursten fliser
 • kælderen vinkælder ideer
 • plads temaer til teenagere
 • hvordan man kan mode et køkken med en hængende gryde rack
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • hvordan du installerer brusebad dørene til et glas blok ?
 • hvordan man kan gøre pude ryghynder
 • Hvad skal jeg bruge til fyld i udendørs møbler puder ?
 • hvordan man kan sætte en stol jernbane på en muret væg
 •