on-site draperier & blind rengøring

on-site draperier & blind rengøringHave din draperier , persienner og andre vindue rengøres behandlinger er en fantastisk måde at forbedre luftkvaliteten og friske en op et værelse . Indviklede , kan brugerdefinerede hang draperier være vanskeligt at re- installere , hvis den tages ned , på samme måde , et vindue uden gardiner er som at leve i en fisk skål . Ved at have din draperier og blinds renset derhjemme , kan du fjerne begge problemer , mens du nyder alle fordelene af professionelt renset stof

Do It Yourself Vedligeholdelse

Som en del af din almindelige rengøring regime , støv og vakuum dit vindue behandlinger . Aftørring med en fjerkost er ideelt til en hurtig fikse op . For en mere grundig rengøring , så brug vakuum slange med en børste . Let vakuum væk støv og snavs , der finder vej til dit stof . Vær forsigtig støvsugning sheers og sarte tekstiler ; høre alle litteratur producenten leveres sammen med produktet
For produkter, der ikke er forenelige med støvsugning , men har brug for mere strøm end aftørring , brug en dåse komprimeret luft til at blæse stoffer fra. Du kan også bruge en føntørrer , sæt til afkøling , at kaste snavs og støv fra svære at nå sprækker .
En fugtig svamp kan bruges til at løfte væk genstridige snavs . Konsultere fabrikantens rengøring instruktioner, før du forsøger at rense vinduet behandlinger med nogen form for rengøringsmiddel . Altid test i en upåfaldende området først.

Professional Wet Rengøring

Professionel rengøring tjenester tilbyder en bred vifte af muligheder for gardiner og persienner . Damprensere bruge det samme udstyr bruges til at rense tæpper og møbler . En varm , vand-baseret rengøringsmiddel sprøjtes ind i stoffet og er straks støvsuges væk . Snavs og pletter fjernes i en rengøring bevægelse . Vindue behandlinger renses uden afmontering , som er ideel til brugerdefineret installationer .
Ultralydsrengøring kræver vinduet behandlinger , der skal fjernes og anbringes i et vandbad , hvor lydbølger vibrerer løsningen . Behandlingen løfter væk skidt og snavs uden brug af skrappe kemikalier . Mobile rengøring bringe udstyret til dig . Vindue behandlinger fjernes og erstattes i omkring en time .

Professional Renseri

renseri kan komme til dit hjem og bruge en enhed , der ligner en damprensning maskine . Renserier spray Draperiet med en tør rengøring løsning før straks udvinding væk væske med snavs og pletter .
Nogle renseri virksomheder foretrækker at svamp rengøre vindue behandlinger . Svampen er dyppet i en tør rengøring løsning , vred ud og bruges til at tørre snavs fra gardiner og persienner .
For draperier , der nemt kan fjernes , en mobil tør rengøring kan bringe en renseri vaskemaskine monteret i en lastbil . Forhæng er placeret i maskinen , hvor de rengøres og tørres . Teknikerne igen hænge gardiner på mindre end en time efter fjernelse .

Anden Artikel

 • hvordan man kan drapere en swag gardin
 • forskellige stilarter af udsmykning i soveværelser
 • dekoration ideer til en kælder bar
 • hvordan man finder wainscoting stilarter
 • hvordan man kan genbruge strømpebukser - florlet , lampeskærm romantisk lysspreder
 • den bedste maling til kælder betongulve
 • hvordan du installerer trappe tæppe løbere
 • hvordan man laver en hurtig pudebetræk uden stof
 • køkken ideer til pendel lys over en vask
 • hvordan man vælger en udsmykning stil til en stue
 •