pejs stearinlys ideer

pejs stearinlys ideerDu skal bruge:
Household cleanser
. Rent håndklæde .
150- sandpapir korn .
Fugtig klud .
100 procent akryl primer .
Malerulle med 1 /8 til 1 /4 tommer lur .
Spraymaling designet til plast .
Klar akryl .
Kobberfarvede maling .
Green håndværk maling .
Køkkenrulle .
Rå umbra håndværk maling .
Gamle sok .
Satin eller semi-gloss klar akryl maling .

De mørke konkave hul af et ildsted er det perfekte område til at vise levende lys . Det er en af de sikreste steder i dit hjem for at placere stearinlys , fordi det var lavet til at indeholde brande . Brug andre reflekterende overflader til at fremhæve lyset fra stearinlys og genskabe omdrejningspunktet , at ildstedet oprindelig var tænkt som . Brug disse pejs lys idéer til fester , en romantisk aften eller endda til daglig familie nydelse . Når du har vænnet dig til den rene og let levende lys glød i din brændeovn, kan du aldrig vil have en træ brand igen .

Tiers af fyrfadslys

En hurtig og nem måde at tilføje en billig gruppering af stearinlys til din pejs er med fyrfadslys . Placer fyrfadslys i forskellige højder for at gøre gruppering interessant . Arranger korte, mellemlange og høje klare drikkeglas vendt op og ned hele gulvet i din pejs åbning og placere et fyrfadslys på toppen af hver enkelt. Dette er en fantastisk måde at få ilden for æstetik i varmere vejr eller som en hurtig dekorativ id¨¦ , når vært for et får sammen .

Hver Candle in the House

ekliptika arrangementer af stearinlys arbejde godt inde i en pejs åbning . Brug alle lysestager kan du finde rundt i dit hjem fra det høje tilspidsning indehaverne kort lysestager og arrangere dem i hele pejs gulvet .

Spejlet bloklys

Lean et par spejl fliser eller en lille mur spejl mod bagsiden af pejsen åbning . Foran spejlene sted fire -fem almindeligt hvidt bloklys , der sidder på toppen af tallerkener . Brug søjler i alle forskellige størrelser , både i højde og tykkelse . Når denne gruppering er tændt , vil det give en illusion af dobbelt stearinlys .

Flydelys

Brug en stor, klar glas punch skål og fyld den med vand , der er tonet med blå levnedsmiddelfarvestof . Sted Flydelys inden for dette skål og sæt den inde i din pejs åbning . Sted et par champagneglas omkring skål fyldt med den samme farvet vand og en flydende lys . Dine venner vil ikke blot blive forbløffet over din kreativitet , men ild og vand refleksioner vil holde dem tryllebundet , ligesom en brølende ild ville .

Farvede Votivlys

Pick up nogle billige spejlet fliser og placere dem på gulvet af din pejs . Sted flerfarvede offerfund lysestager på toppen af spejle . Når tændt , vil lysene ligne farverne i julelys . Dette arrangement fungerer godt for ferien eller en anden tid , du ønsker at bringe i lidt farve på din stearinlys pejs .

Anden Artikel

 • hvordan man omlakering en brand stige
 • hvordan du fjerner epoxy gulvbelægninger
 • ingen udgifter udsmykning idéer
 • hvordan man omlakering en rustoleum køkkenbordet
 • antik hvid køkken ideer
 • hvordan man kan flise diamant mønstre på væggen flise
 • roll up vindue behandling
 • hvordan man kan anvende flise sealer
 • hvordan man kan finde tapet , der er udgået
 • Americana væg udsmykning idéer
 •