spillerummet maleri ideer

spillerummet maleri ideerEn lys , farverige spillerum skaber en atmosfære af sjov . Finurlig og opfindsom designs styrke den følelse , og de er et sjovt projekt i sig selv . Har en husstand møde om hvordan man kan male spillerummet . Alle skal være enige om udformningen , så familien vil nyde at tilbringe tid der . Og hvis alle spiller en rolle i at producere det , vil du få tilfredsstillelsen ved at skabe noget som et team .

Ydre Rum

En ydre-rum- tema værelse har en dynamisk følelse, og det er ret nemt at male . Male baggrunden en blå nuance , lilla eller rød . Du kan vælge enhver farve-det behøver ikke at være mørk eller realistisk . Hvis du vil oprette cirkler for himmellegemer , skal du blot bruge et kompas til at tegne dem på et ark papir eller spor noget rundt som en plade . At skabe mønstre til forskellige størrelser eller elliptisk figurer , bruge en computer tegneprogram . Udskrive dem og klip mønstrene . Eller i stedet for at skære dem ud , finde eller skabe billeder og bruge en projektor til at spore dem på væggen . Brug forskellige størrelser til at oprette dimension i vægmaleri. Mindre vil synes at være længere tilbage , nemt at oprette en illusion af rum . Omfatte nogle fjerne og tættere stjernerne.

Game Kalkmalerier

Du kan også male spil-tema kalkmalerier på væggene . Oprette en vægmaleri baseret på Monopoly , Clue eller en anden favorit spil . Det kunne være en traditionel brætspil eller et videospil . Eller oprette en anden vægmaleri på hver væg . De kunne blande sammen , når en vægmaleri overgange ind i en anden-Rich Uncle Pennybags fra Matador kunne spids hat til Miss Scarlet fra Clue , for eksempel .

The Beach

Folk går til stranden for at slappe af , hvilket gør det en stor tema for et spil værelse . Maleri brusende bølger kan være en vanskelig opgave , men du kan male glat vand i stedet . Du kunne male en del af rummet til at ligne en stenet bugt med udsigt over havet . Inden for det , maling søstjerner , rurer , krabber og anemoner . Og male et sandslot eller to på stranden , sammen med en strand håndklæde eller stole eller en springende marsvin i vandet .

Mosaik

Du kan oprette en mosaik , begynder med et design du kan lide , og trække det på væg frihånd eller med en projektor . Derefter sted malertape over det i et tilfældigt mønster , så bidder af vægplads er adskilt fra hinanden . Male din vægmaleri , og når det er tørt , skal du fjerne tapen . Dit maleri vil da have udseendet af en mosaik .

Geometrisk Mural

For en enkel, abstrakt vægmaleri , maling fed , overlappende figurer på dine vægge ved hjælp af forskellige farver . Du kan bruge pointilisme ( små prikker ) eller splotching til at give dem forskellige teksturer . Medtag stiliseret skygge tal på spil for en mere finurlig touch . Male dem kørende , springende og klatring på figurerne . Derudover , som Family Fun hjemmeside siger , kan du gøre din vægmaleri glød om natten med glød-in- the- mørke maling .

Anden Artikel

 • traditionelle ophængning af lamper
 • hvordan man reglaze en backsplash
 • hvordan man designer en krig værelse
 • airless maling sprøjte fakta
 • hvordan man kan gøre potpourri af tørrede blomster
 • hvordan man designer et hus til en ørken
 • hvordan man kan vælge det rigtige tæppe til boligen
 • hvordan man kan anvende Behr venetiansk gips på appelsinskal vægge
 • hvordan man kan justere & fix lamelgardiner
 • nautiske vindue behandlinger
 •