tin vindue behandlinger

tin vindue behandlingerTin er en mørk form af aluminium metal , der giver den stil af amerikanske landdistrikterne løsning på moderne hjem . Hvert vindue behandling ved hjælp af tin som et designelement opfordrer dig til at overveje værdien af genanvendelse tin til æstetiske formål, herunder malerarbejde antikke tin stykker og bruger dem som vinduet ornamenter .

Tin Sculpture

Besluttende hvor der skal anvendes tin som en vindue behandling hjælper dig til at tænke utraditionelt muligheder . Som en metal skulptur projekt , shaping overveje tin i en række to- dimensionelle eller tre-dimensionelle formularer til rettelse på væggen over vinduet . En id¨¦ er at oprette tre diamant-formede plader og hænge dem som billeder over muren . Disse plader fjerner behovet for swags og sengeforhæng .

Space tin former jævnt ud eller bruge en mere tilfældig design . Hvis tre diamanter og figurer er ikke nok , kan du tilføje flere , såsom indførelsen af nye farver , teksturer og former formet fra skrot tin .

Tin Cornice Box

Et alternativ til at designe en fritstående skulptur ud af tin er at skabe et vindue gesims kasse af træ . Vælg dimensioner af kassen , og om vinduet behandling vil kræve en kasse eller to kasser . Du kan købe pre-cut stykker eller en samlet trækasse . Det næste skridt er at fastgøre tin på de yderste seks paneler i træ kasse . Ved at hænge træet boks hen over vinduet som en tin gesims , trække dig observatørens opmærksomhed på det øverste hjørne af vinduet . Hvis du ikke foretrækker den naturlige tin finish , skal du vælge en farve af metallisk polish eller maling for at gøre tin boks skiller sig ud fra væggen .

Tin Ornamenter

En anden mulighed er at kombinere tin med andre udsmykning materialer . Den gardinstang med forhæng hængende fra kroge gør en perfekt kandidat til en lang , snoede bånd hængende med tin ornamenter . Boligejer kan få tin rester fra Junkyard og brug metalforarbejdning værktøjer, herunder en metal sav, en blæselampe og en loddekolbe til mode tin smykker . Fokus på ensartet ornamenter eller tema ornamenter eller bare hænge dem . Et almindeligt hvidt panel drapere hængende med individuelle tin pynt hængt på deres egen små cirkler af reb eller bånd tilbyder et alternativ til opstrengning en stor samling af ornamenter gerne kinesiske lygter fra en gardinstang . Du kan også sy ornament bånd til de indsamlede stof overalt på gardinet panelet eller bruge tin smykker som gardin tiebacks .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hæfte swags
 • hvordan man kan lette kunstige palmer
 • om maleriet en konkret stuegulvet
 • hvordan man kan placere spejle på væggen
 • hvordan man kan lægge marmor flise bordplader
 • hvordan du vælger maling farver til en børnehave
 • tapet ideer
 • unikke dug ideer
 • det bedste stuen tapetdesigns
 • kælder nytte reoler ideer
 •