tips til udsmykning et nyt hjem

tips til udsmykning et nyt hjemEt nyt hjem er en ren tavle . Når du begynder at lave planer om at dekorere det , kigger du på en række helt tomt rum , der kræver din personlige touch . Udsmykning et nyt hjem , er spændende , fordi mulighederne er uendelige , og når det sker vil du have noget , der er en direkte afspejling af din personlighed og vil være i din familie i mange år

Getaway

Hvis du har plads . overveje at oprette et rum , kan du ringe til din ferie værelse . Det er her, at gå , når du ønsker at tage en mini-ferie i dit eget hjem . Pynt med de ting du har erhvervet fra ferier , og måske endda tilføje nogle ting fra de steder, du gerne vil gå . Gøre, at hummer fælde du har købt i Maine til en ende tabel , og anbring postkort fra europæiske byer over hele vægge . Når du kigger rundt på din ferie værelse , så husk gode tider du har haft på tidligere ferier , og du også ønsker at se frem til de erindringer du opretter på ferie endnu ikke kommet .

Formål

Hvert værelse har et formål , så udsmykke hvert værelse baseret på dens formål . Hvis du har teenagebørn , give dem mulighed for at dekorere deres soveværelse på en måde , der gør dem behagelige . Du kan altid lukke døren , og du vil ikke være underholdende eventuelle gæster i dit barns værelse , så lad dem dekorere som de ønsker . Til de værelser du vil være underholdende i , såsom stue og en spisestue , gå med indretning , der tilbyder et glimt af din personlighed , men er ikke så overvældende , at det gør folk ubehageligt . Billeder af familien er altid velkommen dekorationer i alle underholdende rum , men hængende tøj fra stuen Døren er måske ikke hensigtsmæssigt .

hans og hendes

En af de måder at holde viet lyksalighed i ethvert ægteskab er at tillade manden at have mindst én del af huset , han kan dekorere på egen hånd. I de fleste tilfælde , op det vindene er en færdig garage eller et færdigt kælderen , men så længe det kan være varme om vinteren og køligt om sommeren kan det gøre det trick . Hustruen bør også få et værelse hun kan pynte som hun ønsker , og være det rette sted at opbevare de ting, hun ikke ville vise i underholdende værelser . Tillader hans-og-hendes rum hjælper med at reducere spændingerne , når det kommer til at træffe beslutning om indretning for resten af huset .

Anden Artikel

 • bånd opbevaring ideer
 • hvordan man kan sætte en stol jernbane på en muret væg
 • hvordan man kan male tumlede marmorfliser
 • stilarter forhæng
 • hvordan man kan planlægge køkken vinduer
 • spa søger badeværelse ideer
 • hvordan man kan konvertere lys magt til lumen
 • kreative måder at skygge en gårdhave
 • hvordan man kan pletten konkrete farvevalg
 • hvordan man kan omlakering Skabe & bordplader
 •