top bedømte bugten buede vinduer

top bedømte bugten buede vinduerDu skal bruge:
træ røre pind
. Mineralsk terpentin.
Space varmelegeme .
Bærbare fluorescerende lys .

Bay og buede vinduer kan bruges til enten at åbne en lille værelse eller som en arkitektonisk omdrejningspunkt . I modsætning til andre vindue stilarter , der er installeret i overensstemmelse med en mur , bugt og buede vinduer projektet ud og give mere af en panoramaudsigt over udenfor . Karnapper er en tre-sektion vindue med en midtersektion , der er større end de to sidedelene , som kan åbnes . Et karnapvindue består af fire eller flere paneler , der udgør en kurve , og kan enten være faste eller udluftet . Bedst bedømte virksomheder omfatter Pella , Marvin og Anderson .

Andersen 400 -serien Bow og karnapper

Meget bedømt af Architech er Anderson 400 Series sidehængte vindue tilbydes som enten en bue eller bugt design . Det har en naturlig træ interiør og udnytter lav-E4 glas , som er designet til at reducere vand spotting og forblive renere i længere tid . Interiør stel farvemuligheder er fyrretræ eller hvid og udvendig maling valgmuligheder omfatter hvid, sand-tone eller skov grøn . Andersens bugt og buede vinduer indeholder begge vinyl beklædning som beskytter rammen fra hårdt vejr og en række ud -lås , der trækker i vinduet tæt lukket mod rammen for sikker og lufttæt låsning .

Marvin Bay Windows

Marvin 's karnapper består af et stort billede vindue, der er omgivet af to mindre vinduer på hver side og sæt i forskellige vinkler . Den karnapper anvender en 3-delt , indstillelig , stive karmen pan , som har en skrå flade og indbygget dræn kanaler for at sikre fugten er rettet ind på vejr- resistive barriere . Vinduerne har pre-formede hjørner , der er oprettet fra splintsikre materialer og er derfor meget stærke . Marvin 's vinduer er blandt de top -rated valg af Architech .

Marvin Bow Windows

Et andet stærkt rangorden vindue ved Architech er Marvin 's buede vinduer , som byder på en kurve , der består af fire eller flere vinduer . Enkelte vinduer er mulled sammen på fabrikken for en lufttæt pasform. Buen vinduer kan brugerdefinerede størrelse afhængigt af om forbrugeren søger en udskiftning eller ombygning . Den rette linje kabelklemmer uafhængigt styrke testet af virksomheden for at sikre vinduerne låsen forsvarligt .

Pella Bay Og Bow Windows

Bedømmelse af Window erstatning Center som det bedste valg som erstatning vinduer , Pella 's karnapper har en fast midterste vindue med drift dobbelt hang eller sidehængte vinduer i siderne . Deres bue vinduer består af fire eller fem sidehængte vinduer , der kan være fast eller ventileret og er sluttet sammen til en kurve . Pella vinduer er top bedømt af energieffektive og både bugten og Bue designs anvende lav-E isolerende glas, som reducerer energi ved at sænke regninger der kræves til opvarmning eller afkøling . Pella vinduer også beskytte møbler mod skadelige UV- stråler .

Anden Artikel

 • dørskilt ideer til børn
 • hvordan man designer en virtuel køkken med Hickory frysere
 • den bedste måde at fjerne indlejret snavs fra autolak
 • hvordan man laver regn klokkespil
 • hvordan man kan fastgøre emner til udvendig mursten
 • hvordan man laver en stok vægbeklædning
 • hvordan du installerer en faux tin backsplash
 • børneværelse dekoration ideer
 • hvordan man kan hænge bar glashylder
 • antik hvid køkken ideer
 •