traditionelle gardin ideer

traditionelle gardin ideerTraditionelle gardiner består af mindst to stykker stof , der mødes i midten til at dække vinduer , døre og andre åbninger . Den faste praksis har været at hænge gardiner , så de dækker en hel åbning ( undertiden nå ned til gulvet ) , men du måske ønsker at overveje andre muligheder for at skabe en traditionel kigge i dit hjem . Eksperimenter med tredobbelt , blyant eller bæger læg type-gardiner eller brug cafe , differentieret eller fransk blonde stilarter . Nogle af de traditionelle gardin ideer følge .

Triple fold

Traditionelle gardiner ofte funktionen læg ( eller folder ) , som er oprettet af de forskellige " overskriften typer " eller sy værk, der indgår i deres toppe . Den tredobbelte læg design , også kendt som den franske eller knibe læg , består af tre store , regelmæssigt fordelt folder , som er klemt sammen i bunden af gardinet . Dette giver mulighed for det stof af gardinet til flagre ud , skabe en tung , fuld look .

Blyant fold

Blyant læg er den mest almindelige type af læg for traditionelle gardiner , ifølge interiordezine. com . I modsætning til de store , bølgende folder lavet af tredobbelt læg , form blyant læg stramme, lodrette rækker af parallelle folder , der ligner blyanter linet op i række .

Flammernes fold

Pokaler læg får deres navn fra den ene , store bæger-formet fold , de skaber i et gardin . De dannes på samme måde som tredobbelt læg i gardinet bunden er klemt sammen . Men i stedet for at have flere folder , feature Flammernes læg en bølgende del af stoffet .

Cafe Gardiner

En lille twist på den klassiske cover- alle stil traditionelle gardiner , cafe gardiner dækker kun den nederste halvdele af vinduer , så sollyset at komme ind i hjemmet gennem den øverste halvdel af vinduet , men stadig giver en niveau af privatlivsbeskyttelse .

Differentierede Gardiner

Differentierede gardiner ligner cafe gardiner i , at de har en hovedafsnit stof , der dækker den nederste halvdel af et vindue . Den eneste forskel er , at der er en anden sektion --- eller liste --- af gardin , der er hængt til at dække den øverste halvdel af et vindue . Det øverste lag er normalt lavet af en lettere , mere gennemsigtigt stof til at lade lyset ind

franske blondegardiner

mest brugt til doilies , duge og brudekjoler , fransk blonde , en delikat stof , er en god valg for traditionelle gardiner . Flere designs og mønstre er til rådighed til hjælpe med at give dit hjem en " fransk land " atmosfære , dog fransk blonder er rent dekorativt , når det kommer til gardiner og gør meget for at blokere sollys .

Anden Artikel

 • ideer til små boliger
 • DIY hjem teaterpladser
 • hvad er en fransk land design ?
 • hvordan man kan male et værelse sort
 • Blue Pearl granit farve beskrivelse
 • hvordan man kan dekorere en stue i brun
 • hvordan man kan dekorere soveværelser med en jungle tema
 • hvordan man forbereder en bedstefar ur til transport
 • hvordan man laver et billede vægmaleri
 • hvordan du tilføjer et strejf af glamour til en pude
 •