værelse reoler ideer

værelse reoler ideerHylder er et must have -on køkken vægge eller inde i skabene , og i badeværelser i nærheden af håndvaske og brusere .
Det er en nødvendighed i familieværelser , i huler , børneværelser , garagen og vaskerum . Kreative rum hylder ideer løse opbevaring problemer og give et sted at vise skattede poster . Gør det selv , købe det billigt eller få den specialbygget til at passe rummet . Hylde ideer er nemme at finde og inkorporere ind i din stue .

Flydende Hylder

Typiske flydende bogreoler er bedst bruges til visning af fotos og let smykker . For at gøre en stærk og robust flydende reoler , knytte pejs Kapper til stutterier i en væg . Stak hylder lodret eller vakle dem . Eller trappe-trin op på dem en mur for visuel effekt . Brug købt pejs Kapper eller anker plain træplader på væggen studs , så trim bestyrelserne med dekorative eller krone støbning. Maling eller bejdse træet i farver efter eget valg .

Cubby Huller

Cubby hullerne er perfekt reoler til at holde alt i almindeligt syn . De er dybest set en række af indbyrdes forbundne kasser på størrelse med æg kasser . Og de er bygget til forskellige dybder og bredder afhængig af deres anvendelse . Fyld en væg med små rum eller ramme dem rundt et vindue . Lad dem alle åbne eller tilføje kurve for at skjule rod . Tilføj pynteudstyr , så pletten eller male dem .

rumdelere

Færdige høje opbevaring eller køkkenet spisekammer frysere kan tjene som rumdelere samt ekstra reoler . Tilføj hylder til enderne af kabinetter til mere lagerplads . Skab interiør giver masser af hyldeplads og lukkede døre holde det pænt . Finish på bagsiden af kabinettet med maling , en plet eller stof til tekstur . Hang et stort spejl eller illustrationer på bagsiden eller tilføje åbne hylder . Med denne indstilling får du hylder og ekstra vægplads .

Reoler

En bog Elsker kan aldrig få for mange reoler . De kan også vise kollektioner , er af afgørende betydning på kontorer , og kommer i forskellige højder og finish . Line vægge med færdige bog tilfælde til en indbygget bibliotek look . Line dem op eller stak dem tilbage til igen at gøre en rumdeler . Tilføj trim støbning og trådløs orb lys til et strejf af klasse og stil .

Stabelbar Hylder

Stabelbare hylder kommer i assorterede størrelser , farver og konfigurationer . Lange hylder kan blandes med kortere hylder eller med firkantede åben eller spaltegulve kasser . Stabelbare reoler passer sammen , hvilket gør det til en alsidig og kreativ hylde design medium . De forskellige størrelser af hylder og bokse gør det særligt velegnet til uregelmæssige rum, hvor en samlet enhed vil ikke passe .

uventede steder

Put hylder på uventede steder , men hvor du behøver det mest . Tilføj en hylde på dekorativ træ eller metal beslag på tværs af et badeværelse eller køkken vinduet . Det vil give ekstra plads til nødvendigheder eller krydderier og frigøre bordplads . Sæt hylder i spildplads under dræn . Klemme høje cd eller dvd hylder i trange nærheden af apparater eller bag døre . Slå dem på deres sider og hænge dem op på væggen for en hylde med små rum eller en skærm hylde med CD /DVD opbevaring .

Anden Artikel

 • hvordan man kan lægge Cove base flise
 • hvordan man beregner resonansfrekvenser i et rum
 • hvordan man kan dukke op igen en mursten pejs
 • køkken korridor design ideer
 • hvordan man kan dekorere en lejlighed sommerhus stil
 • land maling udsmykning teknikker : sponging & ragging
 • hvordan man kan skære aluminium persienner
 • kælderen vinkælder ideer
 • hvordan man kan fjerne eksisterende backsplash
 • hvordan man kan ændre et skab i et arkivskab
 •