vindue behandling Grundlæggende

vindue behandling GrundlæggendeVindue behandlinger tilføje stil , skygge fra sollys og privatliv til hjemmet . Med de mange forskellige muligheder , at vælge de rigtige gardiner til et hjem er undertiden overvældende . Tag dig tid til at overveje dine behov og stil præferencer , før du hovedet til dine foretrukne boligudstyr butikken for at købe vindue behandlinger

Typer

Det vindue , der dækker valg, falder ind under bestemte kategorier . Hårde vindue belægninger omfatter persienner , skodder og skærme . Disse gardiner er holdbare og robuste , der kombinerer både funktion og stil . De blokerer for lyset , mens tilføjelse til indretning af rummet .

Soft Vinduet belægninger omfatter forhæng , gardiner og nuancer . Disse gardiner er fremstillet af forskellige materialer , der gør dem mere fleksible . Forhæng, paneler lavet af tungere stoffer . Gardiner er ofte lettere og kommer i forskellige stilarter , herunder paneler , sengeforhæng , swags , veste og cafe gardiner .

Selection

Valg vindue belægninger er en udfordring for mange boligejere . Udseendet af vinduet belægninger er vigtig, men funktionaliteten er også en stærk overvejelse . Overvej den overordnede stil i rummet . Vinduet belægninger skal passe til udsmykning stil for en sammenhængende look . Formel forhæng i en moderne , funky hjem vil se ud af sted . Analyser dit formål til at hænge i vinduet behandlinger . Beslutte, om det er hovedsageligt for æstetisk værdi , beskyttelse af privatlivets fred , energieffektivitet i hjemmet eller blokering sollys . Vælg et forhæng , der bedst opfylder dette formål .

Hanging

Mange vindue behandlinger hænge på en gardinstang . En tværgående stang bruges til formelle gardiner , så de kan glide langs stangen . Du finder et bredt udvalg af gardinstænger i detailleddet , der sælger gardiner . Vælg en gardinstang , der passer til stilen i rummet og gardin . Holdbarheden af stangen er en anden overvejelse . Nogle stænger er spinkle og ikke kan modstå vægten af tunge vindue behandlinger. For en mere kreativ gardinstang . anvendelse som golf klubber , hockey sticks, et rør eller en robust filial til at hænge dine gardiner

Hard vindue behandlinger såsom persienner og skodder kommer med specifikke monteringsudstyr . De involverer som regel parentes , der er skruet ind i væggen eller vinduesrammen .

tiebacks eller et forhæng, indehavere er en anden hardware mulighed at overveje . Denne hardware er monteret langs siden af vinduet . Gardinerne hvile i indehaverne at tillade sollys i rummet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan måle for plantage skodder
 • hvordan man kan ændre et skab i et arkivskab
 • forskellige design stilarter til boliger
 • Hvordan vedhæfter jeg et forhæng jernbane til en keramisk flise ?
 • hvordan man kan erstatte gamle træpaneler med sheetrock
 • kan en væg lys fastholdelsesanordningen skal tilsluttes til stikket i en stikkontakt ?
 • hvordan man kan dekorere med teatersiddepladser & hvilestole
 • hvordan man kan dekorere en romantisk hjørne iblødsætning karbad
 • naturlige bambus gulve & hunde
 • hvordan man kan sammenligne mørklægningsgardiner
 •