tapet instruktioner

tapet instruktionerHængende tapet er en skræmmende opgave , der kan ende tragisk , hvis de rette foranstaltninger ikke følges. Ujævne tapet vil straks give dit værelse en Funhouse udseende, der kan gøre dig ubalanceret og utilpas . Men med den rette forberedelse , omsorg og opmærksomhed for detaljer , færdiggøre den perfekte tapet jobbet er godt inden for din rækkevidde

Forbered Walls

ordentligt forberedt vægge er afgørende for en ren og attraktiv tapetsering job . Begynd med at fjerne eventuelle tidligere tapet fra væggene med sæbe og vand . Hvis væggene er malet , der er en våd svamp mod væggen i ca 30 sekunder . Hvis en god portion maling kommer ud med svampen , skal du krat væggene med sæbe og vand . Snavs , snavs , skrammer og håndaftryk bør skrubbes fra væggene så godt. Fjern skifte plade -og udløb dækker hele rummet . Scan væggene for eventuelle huller eller buler . Udfylde disse , før du begynder tapetsering , så du har en perfekt glat overflade at arbejde med . Hvis du planlægger at male træværket eller loft, gøre dette, før du bliver tapetsering rummet og give malingen masser af tid til at tørre .

Bestem din Startsted

Tapet med en stor , fed mønster bør påbegyndes i midten af rummet vigtigste væg , eller ved siden af en anden kontaktpunkt , såsom en pejs . Den dominerende punkt i mønstret skal være på niveau med midten af væggen . Hvis du bruger en mindre , mere subtile mønster , bør du begynde papiret ved siden af en dør eller et vindue . Brug et niveau og blyant til at markere en lige vandret linje, hvor din første stribe af tapet vil lægge . Hvis du centrerer et mønster på væggen , skal du markere midten af muren også. Tillad en halv tomme , at en tomme af ekstra papir i hjørnerne , så papiret kan udvide forbi hjørnet . Efterlad to inches papir på toppen af muren .

Indsæt og Papir

Med prepasted papir , kan du blot passere papiret gennem en særlig tapet trug beregnet til netop dette formål at aktivere limen . Hvis du anvender din egen pasta , læg papir på en glat flad arbejdsflade . Påfør pasta på bagsiden af papiret med en malerulle . Fold indsatte papiret på midten, så de indsatte sider mod hinanden . Må ikke krølle centrum af papir . Lad papiret er fastsat for omkring fem minutter, før anvender den på væggen .

Når papiret er klar , drapere det over armen med den indsatte sider overfor hinanden . Bære det til væggen og forsigtigt udfolde det . Begynd at anvende tapet fra toppen af væggen og arbejd dig ned . Følg den linje, du har markeret på væggen meget nøje for at sikre , at papiret er lige . Når papiret er blevet anvendt på væggen , skal du bruge en glattere til forsigtigt at fjerne alle folder og bobler fra papiret .

Trim tapet pænt i toppen og bunden af væggen . Hold en spartel til kanten af papiret og bruge en skarp barberblad for at fjerne det overskydende papir . Hang efterfølgende strimler af tapet , således at sømmene pænt røv op mod hinanden og mønsteret passer .

Anden Artikel

  • smeltet glas vs hærdet glas
  • tapet instruktioner
  • delvindue behandlinger
  • hvad højde at montere et Mantel ?
  • ideer til epoxy -malet garage gulve
  •