dekorative ydre vindue behandlinger

dekorative ydre vindue behandlingerMange husejere se på mulighederne for at tilføje bremse appel til det ydre af deres huse . Der er mange måder at udvendige vinduer kan være æstetisk transformeres , fra at tilføje enkle udsmykning hånd på komplekse renoveringer eller ombygninger . Disse dekorationer kan også hjælpe med at styre udgifter til energi og give forskellige typer af sikkerhed i hjemmet så godt. Afhængigt af det samlede budget og ønskede slutresultat , der er mange muligheder på hvordan man kan dekorere vinduer udefra .

Skodder

Vindue skodder kommer i mange former . De er typisk lavet af træ eller vinyl og kommer i mange former, størrelser og farver . Skodder kan skik monteret og konstrueret til at kunne bruges og løsøre , såsom tilfældet med de fleste orkan skodder . Farve og størrelse skodder bør supplere maling og materiale af huset .

Der er også billigere versioner , der tjener til at udsmykke alene. Afhængigt af hvilken type af hus sidespor materiale , kan mange skodder kan installeres af boligejer . For eksempel er installation skodder på træ sidespor som regel temmelig nemt , når du installerer dem på mursten er mere vanskeligt.

altankasser

Flower kasser , eller altankasser , kan bruges til at tilføje en udsmykning touch til bunden af udvendige vindue sæler . Blomsterne eller planter , der anvendes i boksene kan bringe farver og skabe en indbydende , hjemlig atmosfære til et hus . Afhængigt af sæsonen , kan forskellige typer af flora anvendes . For eksempel , i vinteren kan mini evergreens blive plantet , og i efteråret , kan krysantemum anvendes . Typisk , farverne på blomsterne , der anvendes bør koordinere med og fremhæve den udvendige huset farve og andre aktuelle udsmykning temaer .

italienske og Middelhavet farver

Nogle mennesker der bygges nye boliger har kapacitet til at tilføje dynamisk, tilpasset vinduesdekorationer i designet af hjemmet . Mange af disse typer af dekorationer alle italienske og Middelhavet stilarter . For eksempel er nogle af de traditionelle italienske hjem lavet af stuk , men det anvendte materiale omkring vinduer er mursten .

Den grundlæggende idé er typisk tilføje forskellige hus-byggematerialer omkring vinduerne for at tilføje en dekorativ flair . Det normalt ikke ligegyldigt, hvilken type materiale der anvendes , da der er mange slags at koordinere godt sammen . Flodsten og træ er materialer , der anvendes sammen med mange hjem designere , og stuk eller ler med fliser rundt om vinduet er brugt i mange spansk- stil hjem .

Landskabspleje

Mange husejere se på mulighederne for at understrege deres udvendige vinduer ved hjælp af udendørs elementer såsom planter eller udendørs belysning . Sommetider tilføjer tilpassede skodder ikke skabe den overordnede ønskede udseende , så folk kan finde andre former for dekorationer at fuldføre design . Nogle mennesker bruger klatring vedbend at bringe omdrejningspunkt til vinduerne . Andre bruger buske eller planter til ikke kun at tilføje farve til vinduet områder, men også tilføje et lag af beskyttelse mod ubudne gæster . Brug af små projektører i bunden af vinduer er en anden almindelig praksis at supplere den udvendige vinduer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan passe en dyne
 • hvordan man laver en Hydrangea topiary
 • hvordan man kan dekorere med lejlighedsvis tabeller & plaider
 • hvordan man kan flise brusebad vægge med marmor
 • en sammenligning af granit & stålvaske
 • hvordan man kan dekorere en pejs surround
 • hvordan man kan skære stof til Roman nuancer
 • trappe gulvtaeppetyper
 • dekorative ydre vindue behandlinger
 • rustik indretning definitioner & tendenser
 •