eksotiske baby værelse ideer

eksotiske baby værelse ideerUdsmykning et barns værelse er en sjov og spændende proces , som du kan gøre noget, du gerne vil . Der er nogle ting at overveje, når du vælger et tema eller farve ordning som den, hvordan farverne vil påvirke barnet , uanset om temaet er hensigtsmæssigt nu og vil være i fremtiden, da barnet vokser og funktionaliteten af temaet i forhold til et barns møbler og tilbehør . Hvis du ikke ønsker at gå den sædvanlige rute med en traditionel " baby " tema kan du vælge en eksotisk tema og tilpasse den til et barns alder-egnede rum .

Skjulte Rain Forest Paradise

Forkæl din passion og få denne drøm ferie til et skjult regnskov paradis . Male vægge og dæk dem med en regnskov vægmaleri . Læg silke træer i hjørnerne af rummet. Hang udstoppede aber , papegøjer og andre dyr fra træerne . Male loftet med blade og ranker , så det ser ud som om du er under baldakinen af træerne . Male loft ventilator vinger til at matche . Vælg et grønt blad-print sengetøj . Find en jaguar-print tæppe til at bringe en unik farve forskel og mønster til rummet . Tilføje andre jaguar-print detaljer som en lampeskærm , ble stabler eller gyngestol dække .

Vild Safari

Set ud på en afrikansk safari . Male et vægmaleri på væggene som sletter afrikanske og det store åbne himmel . Køb en dyr horn lysekrone eller elefant stødtand-formet lysekrone til et unikt stykke indretning for at tiltrække opmærksomhed . Lav en mobil og hænge miniature udstoppede safari dyr som elefanter , løver og gazeller . Brug dyreprint stof til sengetøj , gyngestol dække , tæppe og skiftende pad dækning .

marokkanske Mystic Dream

Drej babyens værelse i en marokkansk drøm land . Køb en 4 indlæg baldakin barneseng og hænge en ren og skær chiffon-lignende stof fra de stillinger, og sørg for stoffet ikke kan falde eller blive trukket ind i krybbe . Tilføj dekorative armringe, pailletter eller fartøjer bolde til enderne af stoffet, så det er mere eksotiske og ligner mellemøstlige slør . Vælg rige , levende farver til sengetøj og vinduet behandlinger . I stedet for en traditionel gyngestol vælge en chaise lounge chaiselong med en overdådigt velour eller skinnende satin stof . Set falsk lys- up stearinlys rundt i lokalet for at bringer nogle mysterium for indstillingen .

asiatisk Fusion

Bring Det Fjerne Østen hjem med en asiatisk fusion tema . Brug papir foldning rumdelere for at tilføje en øjeblikkelig flair til rummet . Indstil dividers mod væggene og male væggene i en dyb rød farve . Maling kinesiske drager og tekst på væggen . Hang papir fans fra væggene eller viser på hylderne . Opstiller en dekorativ vase og fyld op med silke reed-lignende planter eller simple orkideer . Vælg sort lak finish møbler .
Hang papir lanterner til lamper .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge swing - arm Gardinstænger
 • smeltet glas vs hærdet glas
 • hvordan man kan overgangen træ laminat til keramiske fliser
 • eksotiske baby værelse ideer
 • hvad højde at montere et Mantel ?
 • hvordan man kan gøre blinds ud af dækkeservietter
 • hvordan man kan hænge et stort maleri på væggen
 • tapet instruktioner
 • hjælpe med udsmykning et hjem
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med pink
 •