hvordan man kan dekorere en lem soveværelse

hvordan man kan dekorere en lem soveværelseUdsmykning et værelse , der tilhører en lem eller pre-teen rummet skal centralisere omkring idéer og temaer , som vil være relevante for mange år fremover . Som mellem sandsynligvis vil bo i dette værelse gennem high school og eventuelt via college , bør de store ændringer, såsom maling og møbler være noget hun vil være i stand til at leve med og nyde i mange år fremover

Du skal bruge: .
Paint .
Pensler .
Møbler .
Lamper.
Puder.
Bedding .
Dekorative stykker .

Udsmykning Idéer til dit barn


1 .
Sæt dig ned med dit lem barn til at drøfte udsmykning idéer sammen . Da hun nærmer sig de år, unge voksne , vil hun sandsynligvis have stærke meninger og ideer til , hvad rummet skal se ud . Da hun vil være den, der bor i stuen , holde åbent på de idéer, måske ikke, hvad du ville have valgt til hende , så længe de er alderssvarende .
to .

Begynd med farveskema i rummet . På grund af ændringen af modeluner , tendenser og interesser , der er sikker på at ske over de næste mange år af hendes liv , fokus på et farveskema i modsætning til et værelse tema som f. eks pop kultur ikoner , film eller musik . Disse vil sandsynligvis ændre sig. Overveje at vælge den ene væg til en pop farve, som er en koordinerende skygge , eller mørkere nuance , i forhold til resten af rummet .
3 .
Skift eller omarrangere møbler . Afhængigt af størrelse og indretning af rummet , skaber udpegede områder såsom en arbejdsplads for hjemmearbejde og en ven område . I arbejdsområdet , tilføje hylder for leverancer og papirarbejde og et skrivebord . Hvis pladsen tillader det, tilføjer en stol eller to eller en lille sofa eller kærlighed sæde til en ven område .
4 .
Tilføj accenter i forholdet til hendes interesser . Hvis hun er en danser , skal du oprette et display for hendes trofæer og gamle dansesko . For en musik entusiast , hvilket gør at overveje en kant på væggene med gamle eller blank CD 's . Vedhæfte dem med maling-venlige montageklæb . Enhver popkultur interesser kan vises med plakater , da disse let kan ændres .
5 .
Brug dekorative puder , lamper , og nye strøelse til at fikse op på plads. Et par velplacerede accenter kan give en helt ny følelse til rummet . Overvej maleri en gammel kommode eller reol for at bringe møblerne tilbage til livet .

Anden Artikel

 • en sammenligning af granit & stålvaske
 • hvordan man kan overgangen træ laminat til keramiske fliser
 • hvad højde at montere et Mantel ?
 • forskellene mellem halogen & lysstofrør
 • smeltet glas vs hærdet glas
 • ideer til karnapvindue ferie indretning
 • hvordan man kan trimme dørkarme når intalling keramiske fliser
 • hvordan man kan dekorere med lejlighedsvis tabeller & plaider
 • hvordan man lægger en parabol til en skorsten
 • hvordan man kan hænge swing - arm Gardinstænger
 •