hvordan man kan dekorere et soveværelse med en fransk landstil

hvordan man kan dekorere et soveværelse med en fransk landstilDesigne den perfekte udstillingsvindue soveværelset kommer let , når du vælger brune og hvide som din farve gane . Den franske landstil har bevaret sin popularitet i årenes løb , og farverne brun og hvid sætte en moderne twist på denne nogensinde så berømte udsmykning stil . Afslappet elegance kan skabes i en fransk land soveværelse ved omhyggeligt at vælge møbler og tilbehør , der forbliver tro mod temaet endnu tilføje en smule på nutidig appel
1 .
franske Land Bygger på styrke af White
typisk fransk land soveværelser gøre brug af farvekombinationer , der omfatter gul og hvid , blå og hvid , og endda grøn og hvid . Dog kan dette motiv stadig opretholdes samtidig tilføjer en dybere og mere moderne nuance til rummet . Denne nye tilføjelse er farven brun . Selvom brun anses for at være en mere subtil og naturlig farve , når det er parret med hvidt , en helt ny æra af franske land opstår . Appellen er både romantisk og fornem . Afslappet elegance ikke længere kræver, at afskaffelsen af den hvide farve , men snarere bygger på sine stærke sider .
2 .
franske Land opfordrer Drama i soveværelset
Den rene masse af et enkelt element i en fransk land soveværelse kan bringe drama og perspektiv til rummet . For de bedste samlede appel , skal du vælge enten en seng eller et skab , der stort set overdimensioneret og supplerer farven brun . Denne massive møbel kan være enkel og simpel eller det kan være kunstfærdigt udformet . At holde sig til den franske land motiv , kun vælge én stor møbel og bruge mindre stykker til at accent rummet . Ofte , drama i en fransk land soveværelse kommer fra det centrale punkt, at der oprettes enten af sengen selv eller af en fabelagtigt designet garderobe .
3 .
franske Land understreger Old World Detaljer

Tilføjelsen af farven brun til din franske land soveværelse er det moderne element i rummet design . Resten af dit soveværelse skal forblive minder om den gamle verden . De accent stykker og gardinstoffer nødt til at forblive tro mod den gamle verden detalje , som så ofte ledsager den franske landet motiv . I dit sind , så forestil dig en Old World fransk slot og søg sarte sidste hånd for at tilføje til rummet . En lille mængde af traditionelle hvide blonder og delikate linned detaljer vil minde dig om det hyggelige og subtile elementer i et slot . Den varme og dybde af en brun Talsmanden eller en brun møbel vil tilføje karakter og et moderne touch til det franske land soveværelset .

Anden Artikel

 • hvordan man kan overgangen træ laminat til keramiske fliser
 • ideer til karnapvindue ferie indretning
 • hvordan man kan passe en dyne
 • forskellene mellem halogen & lysstofrør
 • transportable spa installation
 • hjælpe med udsmykning et hjem
 • delvindue behandlinger
 • hvordan man kan sy et vindue hjulafdækning
 • hvordan man kan trimme dørkarme når intalling keramiske fliser
 • fordele og ulemper ved at bruge gulvet løbere
 •