hvordan man kan dekorere et soveværelse til et fritidshus

hvordan man kan dekorere et soveværelse til et fritidshusDer er ikke noget så givende som at designe et soveværelse , der føles forfriskende og opkvikkende som en sommerferie væk . Soveværelse design, der er gjort i en cool farve gane vil minde dig om en sommer ejerlejlighed ved stranden . En kølig farve gane for et soveværelse design typisk indeholder farver , der ligner havet og pastel farver nuancer , der minder om himlen under solopgang . Disse farver er bløde våde blues , dæmpet aqua greens , og blød pink og gul . Når udsmykning et soveværelse som en kølig sommer ferie hjem , skal du sørge for at holde fast i en sammenhængende tema . Det er vigtigt at holde soveværelset luksuriøse og elegant som du har oprettet denne farverige og underholdende design
1 .
Gå til Wow Factor
Når du dekorerer et soveværelse som en kølig sommer ejerlejlighed , skal du sørge for at tilskynde en wow-faktor i rummet . Når sollyset fra vinduerne hits rummet , du ønsker at føle som om du tager en stor mundfuld frisk luft . For at sikre dette wow-faktor , kan du male væggene en blød blå eller grøn , der er levende og dramatisk . Dette vil sætte rammen om din sommerferie hjem design . Dette soveværelse Motivet er designet til at tilbyde dig et tilbagetog fra din travle liv og hektisk tidsplan .
2 .
udspænde mellem formelle og uformelle DÃ © cor
A cool sommer inspirerede soveværelse burde have casual elementer, der gør rummet frisk og oplivende samtidig tilføje et element af formel appel . At skabe den perfekte design , brug blødt og fluffy puder og seng belægninger i blød lilla og blå nuancer . Hertil kommer , tilføje nogle store flyder gardiner at røre gulvet i en romantisk og luftig måde . Hvis du har høje lofter , kan du tilføje en metallisk loft fan med gennemsigtige glober . Dette vil tilføje en elegant og sofistikeret element i rummet . Hvis du har trægulve , kan du stencil omridset af et tæppe på gulvet og dermed give illusionen af et kast tæppe . Vær sikker på at bruge et medie , der er resistent , men vil krat fra, hvis du beslutter at du ikke ønsker, at stencilen der længere .
3 .
Tænk lyst og luftigt i Design og Texture
Mønstre og tekstur til et soveværelse med en kølig gane ordning skal forblive simple og elegante . Tunge og komplicerede mønstre og stoffer vil veje ned i stuen og reducere virkningerne af soveværelset . Tillad dit tilbehør skal være let og enkelt design. For eksempel , tekstureret sagte pyntepuder og sengetøj vil skabe en sammenhængende sommerhus føler . Møbler skal være let farvet og enkel i sit udseende . Luksuriøs tilbehør som metallisk lamper og bløde lys vil bidrage til at skabe denne underholdende ferie stil soveværelse .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger kompakt fluorescerende lys til at erstatte halogenpærer
 • hvordan man kan overgangen træ laminat til keramiske fliser
 • forskellene mellem halogen & lysstofrør
 • delvindue behandlinger
 • hvordan man kan skære stof til Roman nuancer
 • hvordan man kan dekorere en lem soveværelse
 • en sammenligning af granit & stålvaske
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse til et fritidshus
 • New Orleans - stil gård hus plan
 • tapet instruktioner
 •