ideer til malede keramiske fliser mønstre

ideer til malede keramiske fliser mønstrePainted keramiske fliser kan bruges til at skabe accent farver , geometriske mønstre og billeder , og mosaikker . Brug dem på vægge og gulv i dit badeværelse , gangarealer , køkken eller i en egnet område for at skabe design , der bringer et strejf af dekorative kunst til dit hjem . Malede keramiske fliser er smukke , holdbare og lette at holde rene .

Gangarealer

Opret et anfald af farve på gangen nær indgangen til dit hjem med malede fliser i mønster af et træ , en sunburst eller en blomstrende vin som en væg eller gulv mosaik . En anden mulighed er at skabe en geometrisk design med jord-tone kunst og kunsthåndværk tegl til din hallway gulv . Begynd med en terra cotta klinkegulv og sted for kunst og kunsthåndværk fliser som en kant i nærheden af kanterne . Vælg fliser malet med egeløv , tulipaner , agern , ahorn blade eller vinstokke eller vælge en kombination af natur temaer .

Bad

Install hav-blå malet fliser i dit badeværelse på gulve , backsplash og vægge . Sted malet keramiske fliser af farverige saltvandsfisk i hav- blå fliser . Brug et gentaget mønster eller installere dem tilfældigt til i højere grad ligne fisk svømmer i en rigtig sø . Eller overveje moderne kunst malet fliser til dit brusebad vægge . Prøv en solid hvid keramik flise baggrund , der når øjenhøjde . Placer en enkelt række farvestrålende fliser malet i samme stil som franske kunstner Henri Matisse på toppen , og oven i købet med en poleret sort keramisk grænsen eller vælg en farve, der passer de tal malet på flisen . Eller kombinere fliserne for at skabe større Matisse-lignende design og centrum dem tilfældigt som små mosaikker i fliser på din keramiske væggene i badeværelset .

Køkken

Put en bleg grå-og-hvid ternet keramiske fliser mønster på dit køkken gulve for at få den sprøde udseendet af kontrol, uden at den barske kontrast . Find funky håndmalede fliser i haven eller fødevarer temaer , såsom rækker af peapods og rød peber , eller klaser af selleri . Placere dem i grå-og-hvid ternet som accenter , eller tilfældigt erstatte en hvid eller grå flise med en farverig håndmalede fliser . For backsplash , dækker det i keramiske fliser malet i en terra cotta skygge , og læg en gruppe af håndmalede fliser i midten af backsplash . Vælg en fødevare tema i dæmpede farver , såsom en gylden skaftet af hvede eller en ravfarvet brød .

Trapper

Dæk dit trappe i hvid keramiske fliser , og på kanten af hvert trin , skal du installere en række farverige trekantet malet fliser fra venstre mod højre . Dette vil fungere som et attraktivt design og en visuel guide til kanten af hvert trin . Arranger dem så det punkt vender opad . En anden mulighed er at arrangere de malede fliser på risers . Brug farver, kontrast med trappe farver . Hvis du har en konkret trappe , en dekorativ konkret finish i en off-white eller creme farve , og installere malet fliser med lyse grafisk design på risers .

Anden Artikel

 • hvordan man kan måle latinske nuancer
 • skab maleri ideer
 • hvordan man laver en Hydrangea topiary
 • hvordan man kan trimme dørkarme når intalling keramiske fliser
 • hvordan man laver en gyngestol sædehynde
 • hvordan man kan sy et vindue hjulafdækning
 • smeltet glas vs hærdet glas
 • billige lamper
 • hvordan man kan passe en dyne
 • to etagers hus design
 •