lange vindue behandlinger

lange vindue behandlingerLange vindue behandlinger kan anvendes til at samle de indretning i alle rum . Disse behandlinger spænder fra afslappet til formel og kan laves i alle stof , farve eller design . Uanset om du er interesseret i en stil , der kan åbnes og lukkes med lethed eller en med dekorative tiebacks eller slips toppe , der er en lang vindue behandling , der vil passe til dine behov .

Formel Gardiner

Formel gardiner hænge hele længde af vinduet og nå til gulvet . Denne lange vindue behandling er nonoperational . En separat panel hænger på hver side af vinduet og er tæt samlet på stangen . Formel gardiner kommer i mange forskellige stoffer , og er ideelle til tungere eller mere udsmykkede stoffer , da disse gardiner er stationære og ikke behøver at flytte godt . For en mere elegant look , kan formelle gardiner samles på gulvet i bunden .

Tab Gardiner

Tab gardiner er en meget enkel vindue behandling er ideel til afslappet indstillinger . Disse gardiner er hængt fra dyvel stangen ved flade faner stof . En lignende alternativ til fanen gardiner er uafgjort fanen gardiner . Med denne stil , er stoffet faner eller bånd bundet over stangen i stedet for syet til gardinerne . Tab gardiner kommer i forskellige længder , men altid nå forbi bunden af vinduet, og ofte går til gulv .

Tegn Forhæng

Draw forhæng er ladlængde vinduet behandlinger, som betjenes med en snor træk . Disse er ophængt fra en traverse stang og kan nemt åbnes og lukkes . Hvis Draperiet stoffet er gennemsigtig , kan et andet lag blive hængt under lodtrækningen Draperiet for ekstra beskyttelse af privatlivets fred . Tegn forhæng , der er fremstillet af en tykkere stof som uld eller strik kaldes sidehængte gardiner .

Inverted fold Forhæng

Inverted læg forhæng give en ny drejning til den standard klemme læg look . Denne type draperier har en på hovedet tre gange læg . Indadvendt plisseret forhæng hænges fra ringe, der glide langs en designer eller traverse stang . Disse gardiner arbejde godt sammen med både moderne og nutidig boligindretning stilarter og kan åbnes og lukkes i løbet af vinduet , når det ønskes .

Tieback Forhæng

Tieback forhæng kan være brede nok til at dække hele vinduet , men de holdes bundet tilbage på hver side . Den ydre hjørner draperier kan nå gulvet , men den indre hjørner , hvor forhæng er bundet tilbage vil falde højere . Tiebacks for denne type af lange vindue behandling kommer i en bred vifte af stilarter , fra stof bånd til metal indehavere anbragt på væggen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan købe tilpassede persienner
 • hvordan man laver en gyngestol sædehynde
 • hvordan man kan gøre uld gulvpuder
 • hvordan man kan gøre målinger til flise montering
 • hvordan man kan dekorere vintage hjemmebiograf værelser
 • ideer til epoxy -malet garage gulve
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse billigt
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse til en trommeslager
 • billige lamper
 • hvordan man kan måle latinske nuancer
 •