transportable spa installation

transportable spa installationEn bærbar spa er et stort projekt for hjemmet forbedring eller renovering . Ifølge Servicemagic. com , er en bærbar spa en uafhængig badekar enhed, som kan monteres hvor som helst i hjemmet-selv i gårdhaven eller dæk . Dag , får de stadig mere populære blandt boligejere . Mens køb af en bærbar spa , to vigtige aspekter at overveje , er spa placering og spa størrelse

Du skal bruge: .
2 ark 4 af 8 krydsfiner , 3 /4 tommer tyk
Skruer eller søm .
Sandpapir .
2 beklædning stangholdere .
1 beklædning stang .
1 udvides spænding stang .
1 gardin .
3 stykker 2 af 8 finish tømmer , 1 tomme ( ekstraudstyr) .
Rundsav .
Tabel sav ( ekstraudstyr) .
Bor eller hammer .
Skrue bit .
Skruer.
Negle.
Bejdse ( ekstraudstyr) .
Pensel .

Indendørs Placering

Installation af en bærbar spa inde i hjemmet , skal der træffes et par renoveringer som en særlig ordning for ventilation og vægpaneler . Disse er vigtige ændringer for at kontrollere niveauet af fugt og fugt ud gennem spabadet til andre rum . Derudover uden ordentlig afløbssystemet , kan vand nedsivning gennem spabad ruinen det omkringliggende område. Disse renoveringer kan være en smule dyrt , hvilket er en af grundene udendørs installation er at foretrække . Ikke desto mindre , nogle er villige til at betale prisen for at nyde den bekvemmelighed og privatliv en indendørs spa .

Udendørs Placering

Privatliv er den største bekymring , når det kommer til en udendørs bærbare spa . Du skal bruge en god tid i at vælge et passende sted , som en privat hjørne i haven eller et afsondret område i nærheden af poolen . Ifølge Hot-tub-n -hjem-spas. com , mens du installerer en bærbar spa udendørs , vedlægge det med en træterrasse , der gør det ligner en i jorden spa . Hæld en armeret beton polstring af 4 inches på stedet for at installere på jorden bærbar spa enhed . Sørg for, at dækket er i stand til at understøtte vægten af spa enhed . Af denne grund er det bedst at konsultere en professionel byggeentreprenør .

Professional Installation

Ifølge Servicemagic. com , folk er ofte det indtryk, at en bærbar spa er i modsætning til de almindelige spa og kan nemt installeres uden professionel bistand . Dog kan bærbart spa udstyr være lidt kompliceret for en amatør at installere . Installationen ikke blot tale om et modsætningsforhold karret , men også involverer komplicerede ledningsnet og VVS -system , som bør varetages af en professionel entreprenør og elektriker .

Anden Artikel

 • to etagers hus design
 • skab maleri ideer
 • smeltet glas vs hærdet glas
 • hvordan man kan gøre blinds ud af dækkeservietter
 • delvindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med rød & brun
 • billige lamper
 • ideer til epoxy -malet garage gulve
 • forskellene mellem halogen & lysstofrør
 • hvad højde at montere et Mantel ?
 •