DIY : glasblokke vindue projekt

DIY : glasblokke vindue projektGlasblokke kan foretage attraktive og usædvanlige vinduer . De lod i lys og giver mulighed for privatliv , samtidig giver det rum , de bruges i en følelse af stil . Installation af dit eget glas-blok vindue er et ambitiøst projekt, der kan kræve hjælp fra fagfolk . Men med de rigtige værktøjer og nok omsorg og tålmodighed , er dette et projekt , at nogen med en gennemsnitlig murværk færdigheder kan udrette

Du skal bruge: .
Candles
Blomster.
Vase.
Stående dekorativt porcelæn .
Vinglas .
Drik mixer sæt .
Vinholder .
Filt puder .
Klud grydelapper .

Vælg en stilart

Du kan oprette en række forskellige udseender med glas blokke . Blokkene kommer i både fordrejede og klare farver . De klare farver giver et klart billede gennem glasset , men er ikke godt for privatlivets fred formål . Det forvrængede stilarter er gennemsigtige . De gør det muligt lys at passere igennem og giver privatliv . Forvrænget glas blokke kan også have en række forskellige udseender afhængigt af, hvordan den fordrejning er oprettet. Nogle muligheder omfatter diamant fordrejninger , bølge fordrejninger og cirkulære fordrejninger .

Blokke fremstillet af forskellige materialer kræver et andet sæt af murværk færdigheder . Heavy -weight glas blokke kræver særlige færdigheder til at installere , og bør overlades til en professionel entreprenør . Lavere vægt akryl og tyndere glas sorter er nemmere at installere , og er inden for tekniske færdigheder af den gennemsnitlige boligejer .

For den nemmeste installation , kan du købe pre -made glaspartier , der installerer set den samme som . regelmæssig vindue

De rigtige værktøjer

Hvis du planlægger at arbejde med de enkelte glas blokke , vil du kræve en række leverandører-herunder glas blokke selv-et målebånd , en hobbykniv , en silikone seater , plast tracking og plast afstandsstykker . Tracking og afstandsstykker er vant til at sæde og jævnt plads glasset blokke . Du kan også bruge speciale mørtel beregnet til glas blokke . Home forbedring butikker har ofte glasblokke monteringssæt , som har alle de varer , du bliver nødt til at fuldføre projektet . For begyndere er dette vejen at gå .

Forskellige glasblokke producenterne give forskellige anbefalinger , når de arbejder med deres materialer , så vær sikker på at tage deres instrukser i betragtning.

Installation Glas Block

Hvis du arbejder med de enkelte glas blokke , der er nogle særlige hensyn at gøre . Glas præsenterer en glat overflade , i modsætning til mursten , mørtel du bruger mellem glas blokke , så vil ikke overholder glasset gerne mørtel gør til en mursten . Hvis du bygger dit projekt for højt før lade mørtel til fuldt ud at indstille i den nederste del , kan du risikere at glide . Bygge to eller tre niveauer høj , og så lade mørtlen sætte helt , før du fortsætter .

Hvis du bruger afstandsstykker snarere end mørtel , skal du have et glas blok fugemasse til at gøre blokke og leddene klæbe sammen .

korrekt installeret glasblokke er lufttæt , hvilket øger energieffektiviteten. En lufttæt forsegling må ikke være ønskelig i nogle værelser , men som en kælder , der huser en ovn . I rum , der kræver luftstrømmen , skal du sørge for dine planer imødekomme dette behov. Dette kan betyde at installere et glas blok vindue , der kan dreje for at åbne . I kælderen , kan du overveje at installere en 4-tommer stykke PVC slange i et af de nederste vindue hjørner for at tillade en forbindelse med en forbrænding rør til at bringe dit varmeapparater luftstrømmen , de har brug for .

Anden Artikel

 • overkommelig varme reducere vindue behandlinger
 • hvordan man planlægger at indrette dit hus
 • hvordan man kan dekorere en girly soveværelse
 • hvordan man kan hænge små spejle sammen
 • hvordan man kan ændre fra en almindelig pære til LED
 • hvordan du gør din egen terrasse lys
 • hvordan man lægger en parabol til en skorsten
 • hvordan du udskifter køkken & gårdhave stolesæder
 • hvordan man omlakering og forsegle en garage gulv
 • LED-lys bruges i plejehjem
 •