hvordan du gør din seng et paradis

hvordan du gør din seng et paradisSom en forælder til fire børn , er jeg travlt fra før solen er gået, indtil et godt stykke efter den er nede igen . Mit soveværelse er mit fristed . Alt i mit værelse gør mig slappe af, slappe af og nyde min knægt-plads med min mand . Her er nogle tips om hvordan man laver dit værelse en afslappende tilflugtssted for dig

Du skal bruge: .
Tempurpedic rullemadras
. Ned rullemadras .
Fintvævede lagner , helst egyptisk bomuld .
.
Dundyner .


1 .
Start med en anstændig madras . Du behøver ikke at bruge en formue på en , med websteder som Craigslist , ebay , og de fleste butikker har deres egne hjemmesider , er der ingen grund til at bruge en pakke . Min personlige favorit er en anstændig dobbelt pude toppen King størrelse madras , såsom Serta Posturpedic . Når du har sikret en madras , der er behagelig for dig , investere i en Tempurpedic rullemadras . De er fantastiske ! Du skal bare synke ret ind til dem ! Du behøver ikke virkelig nødt til at få Tempurpedic brand , da der er mange billigere alternativer , der er lige så effektive .
2 .
Det næste skridt er at købe en ned , eller ned alternative for vores allergi lider venner , topmadras . Ja , det går på toppen af tempurpedic en du allerede har på sengen . Dette blot giver dig en ekstra pude , der fremmer forliset i din seng følelse . Ved at gøre begge toppers , kan selv den mest ubehagelige sengen være en vidunderlig søvn oplevelse . Igen , behøver du ikke at tilbringe en ton af penge på disse to poster . Du sikkert kan , hvis du vælger , der er mere end nok produkter ud , der er prissat . Men det er ikke nødvendigt for dem , der forsøger at gøre dette på et budget .
3 .
Når du får de to toppers , vil du ønsker at købe et anstændigt sæt af plader. Jeg har altid , uden undtagelse , gå med hvid. Jeg personallyt har lidt af en blegemiddel afhængighed , og intet afvikler mig bedre end at blive i stand til at klatre ind i seng og indånder den rene duft af frisk bleget ark . Desuden , du ønsker at gå med hvide , da der er en masse ting, eeek off din krop om natten, mens du sover . Selv hvis du ikke har blegemiddel kærlighed, jeg gør , du stadig ønsker at være i stand til at afblege dig ark . Tro mig ! Jo højere trådantal , jo blødere og mere luksuriøse arkene . Hvis du køber plader , der er 200 trådantal fra Wal-Mart , de er stive og føles som papir . Men hvis du har plader , der er 800 trådantal , vil de blive tungere , men blødere og mere holdbare . Min personlige præference er 800 til 1. 000 tråd tælle ark, Target har . De er svære at finde , men det værd . For sådanne storslåede plader , er de en overkommelig pris på kun $ 120 for en konge størrelse sæt . Et godt køb i min bog .
4 .
Til toppen af det store ark , og bed du har så langt, jeg personligt elsker en dundyner . Igen , for dem allergi lider venner derude , ned alternative fungerer så godt. Med en dyne , er du i stand til at ændre din seng spredes med årstiderne og dit humør . De fleste dynebetræk er vendbare, så du får endnu flere valgmuligheder . Jeg vil også anbefale at gå med nogle former for højere trådantal dyne . Jeg har aldrig nogensinde bruge rødt i udsmykning et soveværelse . Det er en indretning vink . Rød er en meget aggressiv farve , det forbyder god nats søvn , og kan faktisk stimluate aggressive følelser og stemninger . Brug kun afslappende farver , og minimalistisk mønstre . Målet her er at gøre dit værelse en afslappende spa -type miljø . Alt, hvad der stimulerer sindet bør undgås .

gode råd og advarsler


 • splurge på din seng . Du bruger 3 /4 af dit liv der !
 • Skær ikke nogen af disse skridt for optimale resultater .
 • Undgå lyse eller stærke farver på dit værelse
 • Gå med mere jordiske naturlige farver . Hvid, himmelblå , salvie grøn , tan , osv. er alle gode valg .
 • Anden Artikel

 • celestiale vindue behandlinger
 • hvordan man kan identificere Rosenthal kina mønstre
 • hvordan man kan hænge udvendig vinyl skodder
 • hvordan man kan hænge keramiske masker
 • hvordan man kan anvende spansk stil stuk
 • hvordan man kan gøre målinger til flise montering
 • hvordan du installerer kapper stænger og hyldeknægte
 • hjem interiør & nye maleteknikker
 • hvordan man kan dekorere med lejlighedsvis tabeller & plaider
 • hvordan man finder 1950 ’s udsmykning til dit hjem
 •