hvordan du vælger fliser til et stort rum

hvordan du vælger fliser til et stort rumValg af fliser kan være en større investering , både hvad angår tid og penge . Denne opgave kan være særligt udfordrende hvis du forsøger at vælge fliser til et stort rum . For mange er det svært at finde flise , der ikke kun gør rummet ser proportionale , men også skaber de ønskede humør til rummet . At vælge det bedste flise for et stort værelse , tage sådanne faktorer som størrelsen af flisen , tilstanden af undergulvet , installation og omkostningseffektivitet
1 .
Tænk om størrelsen af flisen . Mindre fliser tendens til at se alt for travlt i et stort rum . Pick store fliser , der hjælper til at skabe en afbalanceret , proportional look .
2 .
Overvej trafik . Mens flise i sig selv er normalt let at vedligeholde , den fugerne mellem fliserne er nemt farves . Hvis du bruger store fliser , du har færre fugerne at holde ren , hvilket kan reducere behovet for vedligeholdelse .
3 .
Review installationskrav. Installationsomkostninger er generelt knyttet til det antal timer det vil tage at fuldføre opgaven . På grund af den tid , der er involveret i at installere små fliser , kan de ikke være det mest effektive valg for store rum . Større fliser vil tage mindre tid at installere og kan medvirke til at reducere installationsomkostningerne .
4 .
Sammenlign forskellige designmuligheder. Fliser fås i mange forskellige former , mønstre og teksturer . Overveje at kombinere forskellige typer af fliser til at bryde et stort rum i mindre sektioner . Dette kan give hvert enkelt område af rummet mere definition og kan opnås ved hjælp af grænser og mønstre i din klinkegulv .
5 .
Kontrollér undergulvet . Større fliser kræver en meget plan og endda undergulv , mens mindre fliser er mere tilgivende Undergulvstyper ufuldkommenheder . Hvis dit gulv er ret ujævnt , kan du overveje at bruge mindre fliser for at minimere revner og vedligeholdelse .
6 .
Evaluer omkostninger . Ifølge Woods Home Improvement Company , keramiske fliser koster mellem $ 8 og $ 18 en firkantet installeret fods, mens porcelæn eller sten koster mellem $ 10 og $ 20 en kvadratfod installeret . Hvis rummet er meget stort , kan du spare store penge ved at vælge en overkommelig keramiske fliser .
7 .
Bestem den bedste farve til din flise . Kig efter en farve , der supplerer din eksisterende indretning og hjælper også bidrage til den samlede stemning og tone i rummet . Husk, at mørkere farver kan skjule snavs og kan gøre et rum føles varmere , mens lyse farver kan lyse op et værelse men er som regel sværere at rengøre .

Anden Artikel

 • hvordan man sand indviklede træudskæringer
 • hvordan man kan interline forhæng
 • Fordelene ved en fåreskind tæppe
 • hjælpe med udsmykning et hjem
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse billigt
 • dr.
 • hvordan man kan gøre Shams
 • rette højde til at hænge poolbord lys
 • hvordan man kan regne ud hvor meget møbelstof at bestille
 • ideer til aske trægulve
 •