hvordan man kan dekorere en stål - top buffet bordet

hvordan man kan dekorere en stål - top buffet bordetUanset om det er simpelthen for dekorativt brug eller små plader buffet-stil , kan en buffet bordet være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller lejlighed rummet . Ifølge den eBuffet hjemmesiden , er buffet borde stor accent stykker og kan bruges til at betjene små plader af mad ( såsom desserter eller forretter ) eller drikkevarer ( se reference 1) . De er generelt lange , kraftige , og omkring halvdelen af bredden af en almindelig tabel . Stål-top buffet borde arbejde godt for at holde overfladen beskyttes , og også give bordet en mere moderne og til tider elegant look .

Du skal bruge:
Stearinlys
. Blomster.
Vase.
Stående dekorativt porcelæn .
Vinglas .
Drik mixer sæt .
Vinholder .
Filt puder .
Klud grydelapper .


1 .
Vælg enkle dekorationer . Da en stål-top tabel viser en vis grad af modernitet , vil enkle, smarte dekorationer fungerer godt til at fremhæve den stil i tabellen . Vælg en eller to livlige farver såsom dyb rød , lyse gule eller en rig lilla at indarbejde design for at holde det spændende , og derefter holde sig til neutrale farver til at udfylde resten af rummet . Desuden kan den lille bredden af tabellen bedrager , når det besluttes , hvad der kan passe på den øverste , vær forsigtig med ikke at fortrænge bordpladen med alt for mange mindre poster eller skåle
2
Decorate . til daglig brug . Da du ikke altid vil være ved hjælp af buffetbord at servere mad , bør du have et par punkter at udfylde pladsen på bordpladen , der er elegante , men let kan nedtages. For eksempel , slukkede en dejlig lys sæt på hver side af en stor frugt skål . Hold en lighter i en af de små skuffer for let adgang til, når du har enkle middage derhjemme , som ikke kræver , at du bruger buffet bordet for servering af mad . Nogle andre simple ting du kan overveje at arrangere på bordpladen omfatter friske blomster i en moderne stil vase , stående dekorative porcelæn , vin eller champagne glas , en elegant drink mixer sæt eller en vin rack .
3 .

Fremhæv og beskytte stålet toppen . Når du bruger tabellen til at servere mad , undgå at bruge en dug hvis det er muligt . Stålet toppen er til at blive vist ud , ikke skjult . En af de største fordele ved stål top er, at overfladen ikke kan farves den måde træet kan være; eventuel fugt kan tørres væk så let som det ikke vil blive absorberet af stål materiale . Du kan dog overveje at ansøge filtpuder til bunden af nogle retter , da stål er modtagelige for ridser ( du kan også bruge klud grydelapper ) .
4 .
Kontrast stålet toppen . Undgår, at genstande fremstillet af stål på bordpladen . Hvis du serverer mad på bordet , skal du bruge fade og skåle , der er glas , neutrale farver ( eller træ i samme nuance som bunden af tabellen ) eller i den accent farver du har valgt . Når udsmykning i tabellen til daglig brug , undgå stål-farvede rammer , bakker , lysestager , mixer -apparater og vaser . Tage din farve ideer fra bunden af tabellen i stedet for stål toppen vil sikre , at de punkter skiller sig ud .

Anden Artikel

 • en sammenligning af granit & stålvaske
 • hvordan man laver en stol sæde pude
 • billige lamper
 • hvordan du fjerner linoleum vægbeklædning
 • hvordan man kan male reproduktion møbler til at se primitive
 • hvordan man kan sammenligne vinyl plankegulve
 • DIY dvd opbevaring
 • hvordan man laver en landlig stil grapevine træ
 • granit gravering værktøjer
 • maling farve & energieffektivitet
 •