hvordan man kan lægge keramiske væg fliser

hvordan man kan lægge keramiske væg fliserKeramiske fliser klæder sig en mur . Det er perfekt til badeværelser og køkkener på grund af den beskyttelse, giver til væggen mod fugt og skader , men det kan også fungere godt i andre rum . Der er to afgørende forberedelse problemer med fliser vægge . Den ene er at sikre, at du starter med en flad , solid mur , der er gratis i glans eller forhindringer ( smuldre gips skal repareres først ) . Den anden er at starte med lodrette og vandrette retningslinjer, der er plan og lod , selv om væggen ikke er .

Du skal bruge:
Målebånd
. Blyant .
Niveau .
Fliseklæb .
Vægfliser med en afstand vedhæftet nubs .
Fliseskærer .
Injektionsmørtel .
Injektionsmørtel float ( flad gummi spartel ) .
Svamp.
Caulk .


1 .
Mål væggen ende til anden for at finde midten . Brug dit niveau til at tegne en lodret streg fra top til bund i midten . Sørg for, at linjen er i lod ( lige ) .
2 .
måle højden af en flise . Mål op fra gulvet i denne højde , tilføjer 3 /8 tommer til det . ( Så hvis flisen er 4 inches høj , bør mærket være 4 3 /8 inches fra gulvet . ) Brug dit niveau til at markere en vandret streg hele vejen hen over gulvet på mærket. Sørg for, at linjen er niveauet .
3 .
Scoop nogle fliseklæb på dit tandspartel og sprede det på væggen , langs midten af bunden , der dækker de lodrette og vandrette linier, hvor de skærer hinanden . ( Du skal stadig være i stand til at se de linjer gennem limen . ) dække flere kvadratmeter .
4 .
Tryk oprindelige fliserne på plads ved hjælp af lodrette og vandrette linjer som guider , så afstanden nubs for at holde dem ordentligt fordelt fra hinanden . Twist dem lidt , mens du trykker dem på væggen , for at få en tæt forsegling .
5 .
spredes mere lim og sætte fliser , bygge op og ud , med midterlinien som din guide . Hæng alle de fulde fliser , der vil passe . Mål sidste fliser og skær dem på din fliseskærer som nødvendigt for at passe i enderne af rækkerne . Lad fliser , der i otte timer.
6 .
Påfør cementvælling til væggene med din cementvælling flyde , startende øverst . Arbejde i dele af seks eller otte kvadratmeter , spredning af injektionsmørtel over muren , der kører den lange kant af float langs flisen at tvinge injektionsmørtel ned i linjer , og klemme det ud flisen ansigt . For hvert afsnit , lad injektionsmørtel sidde i linjer for fem til ti minutter , så tørres den overskydende injektionsmørtel fra overfladen med en fugtig svamp . Må ikke injektionsmørtel det 3/8-inch rummet mellem den nederste række fliser og gulvet .
7 .
Lad injektionsmørtel fastsat for en dag . Kør en linje af caulk i 3 /8 tomme plads mellem den nederste række fliser og gulvet .

gode råd og advarsler


 • Brug beskyttelsesbriller under savningen fliser med en fliseskærer .
 • Anden Artikel

 • draperier panel stilarter
 • hvordan man får konkrete maling til at holde sig til en glat overflade
 • kunstgræs fastgørelse metoder
 • DIY stof vindue arch
 • hvordan man kan trimme dørkarme når intalling keramiske fliser
 • hvordan man kan bygge dit hus med genbrugsmaterialer
 • land centrale ideer
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med forår grøn og brun
 • LED-lys bruges i plejehjem
 • kvalitet vindue behandlinger
 •