hvordan man tapet over råt tilhuggede cedertræ paneler

hvordan man tapet over råt tilhuggede cedertræ panelerTapet kan opdatere og ændre udseendet af et rum . Væggene i det rum, som du ønsker at tapet skal være helt glat . De skal også have en overflade , der tapet kan tilslutte sig . Hvis du har de rigtige forsyninger du kan tapet over ru vægflader , såsom groft tilhuggede cedertræ paneler . Alt du skal gøre er at forberede væggen første

Du skal bruge: .
Mud bånd , 1 rulle , selvklæbende
Utility kniv .
Mud gryde.
Sheetrock mudder , 5- gallon spand .
Mud kniv .
Fine-grus slibeklods eller hånd Sander .
Paint bakke .
Roller .
Lille pensel eller kantskæreren .
Målebånd .
Baggrund .
Lineal .
Mærkning blyant .
Utility kniv .
Tapetklister pensel .
Tapetklister .
Niveau, 3- fod .


1 .
Find hver søm i hver væg , hvor stykker af råt tilhuggede cedertræ paneler mødes . Brug en hobbykniv til at skære et stykke sheetrock tape til længden af hver søm , og anvende båndet ved at trykke den på plads over hver søm .
2 .
Fyld en mudder gryde med sheetrock mudder . Sæt låget tilbage på spanden af mudder , når du fylder gryden , så mudder i spanden ikke tørre ud . Brug en sheetrock kniv til at glatte en 1/8-inch tykt lag af mudder over ikke blot tapede sømme , men på hele overfladen af hver væg . Tillad denne frakke af mudder til tørre i fire timer.
3 .
Påfør endnu et lag af mudder til hele overfladen af hver væg . Tillad det andet lag tørre i 12 timer .
4 .
Brug en fin grus slibeklods eller hånd slibemaskine til sand mudder . Gør dette for at fjerne eventuelle skaller , bjergkæder eller bobler , der er til stede i mudderet , så tapetet ikke vil have pletter under den , der ville være mærkbar . Brug en blød klud for at fjerne alt støv fra væggen overflader , når du er færdig slibning.
5 .
Fyld en maling bakke med primer . Brug en rulle til at anvende primer til hver væg , over slebet mudder . Udfyld alle kanter og hjørner , at valsen ikke kan komme til ved hjælp af en lille pensel eller en kantskæreren . Påfør primeren over mudderet , så tapetet får en overflade til at overholde , da det ikke vil blive korrekt overholde mudderet alene .
6 .
Brug et målebånd til at finde højden og bredden af hver væg . Tag det antal inches lang , at tapetet er , og dele dette nummer ind i bredden i inches af hver væg . Gør dette for at finde ud af , hvor mange ark -of-tapet-dækkende hver væg er . Multiplicer antallet af ark bred hver væg er ved højden af væggen . Gør dette at vide, hvor mange ruller tapet det vil tage at gøre hver væg .
7 .
Brug et målebånd , lineal og mærkning blyant til at måle , mærke og klippe den første brik af tapet , der skal højden af væggen . Kør -mærkningen blyanten langs linealen til at gøre en mørk skærelinien så enden af tapetet , vil være lige og jævn.
8 .
Wet tapet , der har pasta allerede på bagsiden ved hjælp af varmt vand . Lad det sidde i to minutter . Påfør tapetklister på bagsiden af tapet , der ikke har indsætte allerede på det , ved hjælp af en tapetklister pensel . Brug en plan for at sikre , at det første stykke er ophængt lige . Skub for at justere , for at gøre stykket lige efter det niveau . Hæng resten af tapet på samme måde . Brug kanterne af det stykke , der er blevet hængt lige til at hjælpe guide dig i hængende resten lige , og måle og justere hvert stykke efter behov .

gode råd og advarsler


 • Spørg en ven om hjælp , til at gøre dette job gå mere glat og hurtigere .
 • Bær en maske , når slibning .
 • Udluft , mens du bruger primer .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge keramiske masker
 • hvordan man finder ud af, om en glasskål er fra Tiffany ’s ?
 • klovn centerpiece fødselsdag ideer
 • hvordan man kan rate udvendige maling
 • hvordan man kan gøre velcro støv pjuske
 • hvordan man kan flise brusebad vægge med marmor
 • knudret fyr remodellering ideer
 • hvordan man kan dekorere vintage hjemmebiograf værelser
 • hvordan du installerer l gardinstang parentes
 • hvordan man får udseendet : moderne stil udsmykning
 •