hvordan man vælger flydende trægulve

hvordan man vælger flydende trægulveForbrugerne er i stigende grad går væk fra de traditionelle sømmes eller Limede gulve til nyere flydende systemer . Et flydende gulv består af planker eller plader , der er fastgjort til hinanden , men er ikke fastgjort til undergulvet . Disse gulve findes i mange forskellige finish , herunder træ , sten og fliser , og kan bruges til at supplere enhver indretning . De tilbyder hurtig og nem installation , og er meget mere brugervenlig end systemer, der kræver lim eller skruer . Når du vælger en flydende gulv , sammenligne både æstetiske og funktionelle egenskaber af hvert enkelt system til at finde det bedste produkt til dit hjem .
1 .
Check at se, hvordan gulvet er lagt . Nogle flydende gulv producenter anbefaler, at deres produkter er installeret brug af lim mellem hver bord . Mens dette stadig ikke er teknisk et flydende gulv system , kan det være en rodet og svær installation proces for nybegyndere installatører . Hvis du foretrækker en lim-installation , skal du læse instruktionerne for hvert produkt , før du foretager dit valg .
2 .
Forstå forskellen mellem klik-sammen og lås -og- fold gulvbelægning . Klik- sammen gulve er installeret ved kø stikkene på kanten af hvert bord og trykke dem sammen med en hammer og slagklods . Lock- and- fold gulve er klikkes sammen i hånden , og er generelt lettere at installere . For den hurtigste og nemmeste installation , skal du vælge en lock-and- fold . Hvis du foretrækker en længerevarende og mere sikker forbindelse , skal du vælge et klik-sammen gulvet .
3 .
Overvej forskellige materiale , der er tilgængelige . Massivt løvtræ er den dyreste flydende gulv materialet, men også en tendens til at vare længst . Lamelparket har et tyndt lag træfiner på toppen , giver det udseende af trægulve til en brøkdel af prisen . Laminat træ er et sammensat produkt , der har en trykt papir lag . Det er den mest overkommelige af de tre materialer, men også den mindst holdbare .
4 .
Sammenlign forskellige finish muligheder . Du kan finde hårdttræ og manipuleret træ i en bred vifte af arter og finish som kan tilpasses ethvert rum i dit hjem . Laminat fås også i forskellige træsorter , men kan også findes i sten eller fliser sorter , der kan bruges i køkkener , badeværelser og andre dele af hjemmet .
5 .
Beslut hvad bredde , du foretrækker for din gulvbelægning planker . Flydende gulvplankerne kan variere i bredde fra en eller to inches til over en fod . Smal gulvplankerne kan bruges til at skabe en mere formel , traditionel udseende, mens brede planker kan supplere en mere klassisk , country indretning .
6 .
Tænk over levetiden af hvert produkt . Hvis du planlægger at bo i din nuværende hjem i mange år , investere i en mere holdbare produkter med en længere garanti og levetid . Hvis du er fastsættelse op i dit hjem som forberedelse til et salg , skal du vælge en mere økonomisk laminat eller manipuleret produkt .

gode råd og advarsler


 • Når du vælger farver til dit gulv Huske på, at mørkere farver ofte gør et rum at se mindre ud , mens lyse farver kan få trange synes større og lysere .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en by tema
 • pleje af natursten
 • hvordan man opbygger en fritstående skab
 • hvordan de skal dække glasvægge i kontorer
 • den bedste bedømte vinduer for et hus
 • hvordan man laver en Hydrangea topiary
 • hvordan man lim ned et badeværelse vask
 • hvordan man kan gøre målinger til flise montering
 • hvordan man kan gøre tørrede roser potpourri
 • hvordan man kan dekorere med antikke spejle
 •