legerum for børn design ideer

legerum for børn design ideerEn legerum kan være det ideelle sted, hvor børnene kan bruge deres grænseløse energi til at skabe og lære gennem leg . Oprettelse af et sådant rum behøver ikke at være et stort selskab eller en stor udgift . Faktisk kan du nemt oprette et legerum , der vil udvikle sig og vokse med dit barn .

Inspiration

Dit barns interesser bør være det primære kilde til inspiration . Husk, at dit barn ikke altid vil blive betaget af nysgerrige aber eller taler tog , så det er bedst ikke at designe et rum omkring sådanne temaer . Anvende de elementer som tilbehør , der gør dobbelt told som legetøj , såsom en udstoppet abe på en hylde eller et togsæt , der kan spilles med . Men hvis dit barn kan lide dyr pynte op i en natur tema , der vil overgangen med dit barn , som han vokser .

Hold et åbent sind , når de forsøger at designe rummet . Inspiration kan findes i de sædvanlige steder , såsom et hjem design katalog , eller den usædvanlige steder , såsom en vintage lykønskningskort .

Design

Vær omhyggelig med ikke at overvælde barnet med sensoriske overload . Hvis du lyst har farvet møbler , holde vægfarve en behagelig neutral nuance eller vice versa . Giver masser af opbevaringsplads til legetøj og kunst forsyninger . Enhver møbler i rummet bør testes for holdbarhed , fordi et barn vil sandsynligvis forsøge at bestige det .

Giv en stereo til musik . Hvis du har hårdttræ eller flisegulve , smide et tæppe eller tæppe rest til at blødgøre gulvoverfladen og absorbere støj . Overvej at oprette et roligt område fyldt med en over-sized sækkestol , hvor hun kan enten læse en bog eller tage en kat-lur . Prøv at genbruge så meget af din gamle møbler , som du kan . En simpel lag maling kan forvandle en gammel reol og spare både tid og penge på at købe en ny .

Do It Yourself Ideer

Prøv at personliggøre plads til dit barns aktuelle interesser , men også give plads til nye interesser og hobbyer . Hvis dit barn er en bjergbestiger , kan du overveje at dreje et hjørne af rummet i en klatring overflade med klatring greb . Styrke vægge, hvis det er nødvendigt.

Hvis dit barn er en spirende Picasso , overveje male en del af væg med tavlen maling . Eller , hvis tanken om barnet skabe kunst på væggen er nok til at gøre dit hoved spin , lave din egen opslagstavle ud af et stort stykke pap med en dekorativ ramme . Et billede skinne rundt i lokalet , vil også give mulighed for ekstra udstillingsplads.

Følgende er ikke tilladt

Et legerum for børn er ikke den ideelle plads til at fremvise nogen form for skattet antikviteter . Du kan have arvet Grandma 's barndom bamse , men det kan ikke modstå en barns snusket og ru skærme af opmærksomhed . Bliv ikke personligt involveret . Dette er dit barns plads , lad ham bruge den som han finder rigtigt.

Hvad skal man gøre

Giv legetøj som fremmer kreativitet, såsom plast byggesten eller maling . Være sparsommelig og miljøbevidst ved at købe brugte elementer . Hold maling omkostningerne nede ved at købe " ups " maling . De fleste store kasse butikker tilbyder maling , der blev returneret af kunder, der butikkerne derefter sælge for billigt . Gennemsøge " ups " maling sektion for brugbare gallon , som er en brøkdel af den oprindelige pris .

Anden Artikel

 • hvordan man kan ændre farven på et badeværelse forfængelighed
 • hvordan man finder 1950 ’s udsmykning til dit hjem
 • fransk land vindue behandling
 • hvordan man designer en bachelor soveværelse
 • hvordan man omlakering og forsegle en garage gulv
 • hvordan man laver kunstige planter
 • logvindue behandlinger
 • hvordan man får konkrete maling til at holde sig til en glat overflade
 • land centrale ideer
 • maling farve & energieffektivitet
 •