hvordan man kan ombygge dit badeværelse under 100 dollar

hvordan man kan ombygge dit badeværelse under 100 dollarFøle sig som det er på tide dit badeværelse har brug for en ansigtsløftning ? Nedenfor vil jeg liste måder at gøre det for kun $ 100 eller mindre

Du har brug for ! .
Paint
Pensler .
Paint bakke .
Malere Tape -frivillig .
Vinyl Flooring .
Dekorative Håndklæder .
Spraymaling .
Caulk pistol og caulk .
Utility Knife .


1 .
Det første skridt til at give dit badeværelse et ansigt liv er at vælge et farveskema . Vil du rolig , varm , lys , eller endda mørkt.
2 .
Når du har valgt et farveskema kan du endelig shoppe ! Du bliver nødt til at købe maling og de elementer er nødvendige for at male med . Du kan købe disse ekstremt billige hos en familie Dollar eller Dollar General store for omkring 5 dollars . Malingen behøver ikke at være den dyreste maling i verden . Planen omkring $ 15 for maling . Du bør kun brug for en gallon af denne . Glem ikke at købe nogle spraymaling ( omkring $ 5) . Dette vil blive brugt til at male lamper , papirholder , håndklædeholder , og ramme af spejl . Jeg vil anbefale at vælge et metal type af farve . Også , afhente en ting af caulk for omkring 1 dollar . Hvilket fører mig til dekorative elementer . Udvælge nogle håndklæder og gardiner til at matche dine farvesammensætning . ( $ 10-. ! $ 15 Du kan købe flot håndklæder og gardiner for $ 5 for et sæt af håndklæder og $ 5 for gardiner på en dollar butik De er kun til pynt , så hvis de håndklæder er ikke så blød som du har lyst at det er okay )

3 .
Derefter skal du kigge efter Vinyl gulvbelægning . Du kan finde en række forskellige varianter af denne på Lowes eller andre gulve butikker . Forventer at bruge omkring halvdelen af dit budget på dette ($ 50) . Du skulle nu være omkring $ 90 for pris .
4 .
Tid til at komme på arbejde ! Tage alle de lamper , papirholder , håndklædeholder til sprøjtemaling . Hvis noget ikke kan fjernes jeg foreslå at gøre det spraymaling før den egentlige maleri . ( Husk korrekt ventilation) Nu , at tingene er spray malet . Fjerne den gamle gulvbelægning . Lader gå videre !
5 .
Sørg for at fjerne stikkontakt dækker , så du ikke ved et uheld maling på dem . Male væggene . Lad tørre og sørg for at male mindst én mere frakke til fuldt ud at dække . Vi endte med at male tre lag .
6 .
Næste ligger ned på gulvet . Sørg for at tage målinger korrekt . Hvis du er virkelig dårlig til målinger kan du langsomt lægge gulvet ned og skæres ud som nødvendige, når du går . Når du har ordet ned sørg for at forsegle den ved siden af karret og toilet , så fugten bliver udenfor . Du kan gøre dette med caulk . Sørg for at bruge din finger ( eller en værktøj) til at udjævne caulk ud som du går , så det ser ikke alt ujævn . Caulk behov 24 timer til at indstille .
7 .
ENDELIG ! Lad sætte rummet sammen igen og tilsæt sidste hånd ! Sæt tilbage på lamper , papirholder og håndklædeholder . Tilføj dine håndklæder og gardiner . Du bør have mindst 10 $ til overs . Der er mange forskellige muligheder med dette . Du kan tilføje væg grænsen en vase med blomster , nye badeforhæng , genfremstille din trim , tilføje en ny tæppe foran din karbad eller brusebad . Der er mange muligheder , selv når 10 dollar synes ikke som nok !

gode råd og advarsler


 • PAINT TIP-hvis du ikke kan vælge et farveskema prøve at gå til butikken og se, hvad de har i de farver , de blandede , men ikke viser sig masser af gange du kan finde en farve du kan lide det er fantastisk maling, men kun koste 10 dollars bare fordi farven var slukket , da den blev blandet .
 • HUSK i korrekt ventilation, når MALERI !
 • Anden Artikel

 • hvordan man opnår en vidjer look
 • hvordan man kan helbrede maling på læder
 • hvordan man kan gøre luftfriskere til din bil
 • hvordan man kan dekorere dit hjem med dyner
 • hvordan man kan indrette dit hjem uden at tømme din tegnebog
 • fransk land vindue behandlinger
 • DIY vindue behandling mønstre
 • hvordan man kan pletten egetræsgulve mørke
 • ideer til epoxy -malet garage gulve
 • ideer til malede keramiske fliser mønstre
 •