gothic soveværelse makeover ideer

gothic soveværelse makeover ideerDen gotiske stil er en populær én for mange teenagere og voksne . Det giver mening , at den stil også finder vej ind i soveværelser , fordi de er personlige rum . Uanset om du ønsker et strejf af den gotiske stil eller du ønsker en fuld goth rum , er der flere udsmykning muligheder . Pick de ideer , der bedst passer til dit budget og stil præferencer for at skabe en skræddersyet goth soveværelse .

Farver

Sort , grå og røde er populære farver, som passer til gotisk stil . Sort er ofte betragtes som den vigtigste goth farve, men det gør ikke en ideel væg farve . Rummet vil føle sig meget lukket i og mindre , og det vil være meget vanskeligt at male over i fremtiden . Valg af grå som vægfarve er en mere realistisk mulighed for de fleste mennesker . Den sorte og røde farver udfylde de andre accenter og indretning i tema soveværelset .

Møbler

En middelalderlig stil sæt soveværelsesmøbler hjælper til at skabe den gotiske føler . Enten træ eller jern møbler er passende til dette formål . Gargoyle statuer knyttet til sengestolperne omdanne en almindelig træ sengeramme til at passe til goth soveværelset . Andre soveværelsesmøbler bør følge den gotiske middelalder struktur , så det ikke ser ud af sted i soveværelset .

Walls

Et malet sten kig simulerer slottets mure i en gotisk soveværelse . Du kan bruge en stencil , men uregelmæssig mursten tilføje til den tilpassede udseende af muren vægmaleri. Bære mursten mønster til døre, maleri buegange over dem for at skabe en mere autentisk slot følelse . Deep Purple eller rød stof draperet på væggene også tilføje til det gotiske fornemmelse i rummet . Den samme rige stof arbejde samt gardiner , enten draperet øverst eller i paneler , der dækker vinduerne .

Accenter

Den accenter af soveværelse med til at skabe temaet og lad din personlighed til at skinne igennem . Mange forskellige interesser falder ind under de gotiske paraply , så vælg accenter , der arbejder med dine specifikke gotisk stil . Stearinlys på solide jern lysestager er et godt sted at starte med det gotiske tema . Spejle skal afspejle stearinlys også fungerer godt i rummet . Vælg spejle med rammer , der holder med den gotiske byggestil . Skulls , bøger om vampyrer , jern kors og andre relevante indretning er også muligheder for at afrunde udsmykningen i goth soveværelset .

Anden Artikel

 • hvordan man kan tilføje værdi til et mobilhome
 • hvordan man kan hænge udvendig vinyl skodder
 • trappe gulvtaeppetyper
 • hvordan man kan lede efter kunstige skovplanter & små træer
 • holdbarhed af indvendige hus maling
 • ideer til malede keramiske fliser mønstre
 • hvordan man kan anvende epoxy maling på malede cement gulv
 • hvordan man kan trimme og installerer keramiske fliser på trappetrin
 • hvordan man laver en brugerdefineret kofanger for vugge eller barneseng
 • den bedste isolering blinds
 •