hvad de skal gøre , hvis din flise ikke svarer

hvad de skal gøre , hvis din flise ikke svarerHvis du finder dig selv stak med flere kasser med fliser , der ikke helt samme farve , selv om det er mærket som sådan , er det ikke en tid til fortvivlelse , men innovation . Især fordi en tur til sælgeren ikke kan afhjælpe problemet , det kan bare ende med at blive en stor spild af tid . Tag dig tid til størrelse op omfanget af din farve forskelle og følge et par forslag

skakbrætsmønster

Denne strategi er ideel til en situation, hvor omkring halvdelen af din levering af flise varierer lidt fra den anden halvdel . Alt du skal gøre er at ændre dine fliser , som du var ved at skabe en bestyrelse for et spil af brikker og du vil have et færdigt produkt, der er behagelig for øjet . At skabe det skakternede mønster begynder på den ene side af anlægget plads og gøre en lodret række af fliser , skiftevis én ad gangen fra de to grupper af forskellige farvede fliser . Efter den første række er færdig , starter en anden række fliser . Denne række fliser skal også skifte mellem de to typer af fliser , men de første flise i denne række vil være forskellig fra den første flise i den sidste række fliser . På denne måde det skakternede mønster vil blive startet , og derefter fortsatte for hele vægplads .

Grænser

Hvis bare en lille del af dit lager , er af en anden farve , kan off-farve fliser bruges som en grænse. Det er nok bedst at trække alle de forskellige stykker at se, hvad forskellen mellem hvert stykke rent faktisk er . Hvis der er en stor variation , så du måske ønsker at placere brikkerne i en bestemt rækkefølge , eller prøv en anden idé .

Modified Checkerboard

Hvis en betydelig del , men absolut mindre end halvdelen , af flisen bestanden varierer med farve , så vil du ønsker at starte med et skakternet mønster og derefter skifte over til en solid mønster , når din off-farve stykker er brugt helt op . For at dette kan arbejde, du bliver nødt til at opdele arbejdet området i fire kvartaler, og begynder i midten af flisen rummet . Når du har din lodrette og vandrette midtlinjerne og du har kontrolleret skæringspunktet for squareness , så kan du begynde .

Place to lignende fliser i modsatte kvadranter . Næste sted to af de off-farve fliser i de resterende to tomme kvadranter . Hold om din fliser på væggen på denne måde , indtil du løber tør for det skraverede fliser og nu kan du afslutte væggen med den almindelige flise . Når alt er sagt og gjort du måske opdage, at variationen i farve har tilføjet til udseendet på dit værelse.

Anden Artikel

 • hvordan man kan købe frihed møbler
 • hvordan man tilføjer en lampe til ophør bord
 • hvordan man laver en kridt bord med kridttavle maling
 • hvordan man vælger flydende trægulve
 • vindue , der dækker ideer til trapez vinduer
 • logvindue behandlinger
 • hvordan du indstiller flise støbning
 • hvordan man kan afgøre, om du skal købe gulvbelægning online
 • hvordan man opbygger en seng baldakin med et forhæng
 • DIY vindue behandling mønstre
 •