hvordan man kan male beskidt paneler i en dobbelt bredde mobilhome

hvordan man kan male beskidt paneler i en dobbelt bredde mobilhomeGør mærkbare forbedringer af din dobbelt bredde trailer uden at mærke en enorm forsvinden fra din tegnebog er muligt , især når det kommer til maleriet , at gamle , nusset udseende paneler . Hvis du ikke kan slippe af paneler , maling det at ændre ikke kun udseendet , men også den måde , du føler dit hjem . Hvorvidt ØNSKER en lysere farve for at gøre rummet føler større eller en mørkere farve til at inspirere varme , målet kan nås med lidt forberedelse , maling og tid

Du skal bruge: .
Støv klud , kost eller støvsuger.
Ammoniak.
Sandpapir .
Tack klud .
Spackling .
Primer .
Maling.
Malerpensel .
Malerulle og pan .

Renlighed paneler


1 .
Fjern snavs og urenheder med en støv klud , kost eller støvsuger.

2 .
Tør væggene med et rengøringsmiddel af lige dele ammoniak og varmt vand . Åbn vinduer og døre til ventilation . Tillad væggene tørre grundigt .
3 .
Sand panelerne , hvis det er vinyl eller glatte at røre ved , fjerne eventuelle rester med en tack klud eller vakuum .
4 .
Fyld alle huller med spackling at skabe en jævn overflade . Sand den spackling hvis det anbefales af producenten , og sørg for at fjerne eventuelle rester bagefter . Hvis det ønskes , udfyldes paneler riller med drywall sammensatte og sand til at gøre væggen helt plan .

Vælg en Primer


1 .
Vælg en primer der passer til den type af paneler i din dobbelte lang trailer . De fleste latex primere vil overholde ru , træpaneler mens ofte oliebaseret primer anbefales til vinyl paneler . Vinyl paneler er smart og findes i mange forarbejdede hjem .
2 .
Vælg et primer med plet-blokerende egenskaber til at " forsegle ud " mønstre og misfarvning af paneler samt eventuelle pletter . Ved at købe en plet-blokerende primer , er det mindre sandsynligt, disse " pletter " vil bløder gennem den øverste lag maling .
3 .
Tint primeren , så det er en lettere udgave af den faktiske top coat maling , hvilket reducerer størrelsen af de faktiske behov maling . Latex primere tørre hurtigere og er nemmere at oprydning . Uanset hvilken type primer du køber , så lad det tørre grundigt for at forhindre diffusering overskydende fugt mellem væggen og flere lag primer /maling .

Påfør primer og maling


1 .

Påfør primeren med en rulle eller pensel anbefales til type vand eller olie-baseret primer du har købt . Følg producentens anbefaling om tørretid mellem hvert lag , der er typisk 1-4 timer. Påføre flere lag , indtil mønsteret i paneler er ikke længere synlig .
2 .
Vælg en latex maling som din topcoat i enten en flad , æggeskal eller satin glans til fremme vedhæftning og nedtone uregelmæssigheder i overfladen .
3 .
Påfør malingen med en pensel eller rulle fremstilles specielt til latex maling og kun efter at primeren er grundigt tørret . Selv hvis du har anvendt flere lag af primer , kan flere lag af maling også være nødvendige afhængigt af den endelige farve du har valgt . Vent fire timer mellem genlakering latex maling og 24 timers tørretid , hvis tredjedel lag er påkrævet . Vent en måned , før du bruger nogen rengøringsmidler på overfladen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere dit hus , så det bliver et hjem
 • hvordan du installerer nye tæppe i en rv
 • hvordan man kan male reproduktion møbler til at se primitive
 • hvordan du vælger fliser til et stort rum
 • hvordan man kan hænge et forhæng af perler eller metal
 • hvordan man kan gøre uld gulvpuder
 • hvordan man kan hænge en varm hjul biler arrangør
 • retninger for at gøre vinduet nuancer
 • hvordan jazz op din bolig med en dekorativ plantageejer
 • hvordan man kan hænge røde lamper
 •