hvordan man kan fortælle en alder af en antik olielampe

hvordan man kan fortælle en alder af en antik olielampeGamle olie lamper kan være en sjov tilføjelse til dit hjem eller en kilde til et overskud , afhængigt af den tilstand og alder på din lamper . Mens du kan fortælle hvilken form lampen er i ved at se på det , du sandsynligvis ikke vil være i stand til at finde meget fremstillingsdokumentation om antikke olielamper . Den bedste måde at få en præcis dato for fremstillingen er ved at have en taksator se lampen . Du kan også uddanne dig selv på olie lamper, der ligner din til bedre at forstå den antikke lampe markedet og de skiftende stilarter af lamper gennem tiden .

Du skal bruge:
forstørrelsesglas ( valgfrit )
. Kamera .


1 .
Undersøg din antik olielampe fra alle sider , på udkig efter specielle mærker , underskrifter eller andre spor at lampens alder og producent . Disse kan omfatte frimærker, emblemer eller en producentens navn i nærheden af vægen opruller knappen . Oldcopper. org viser mange af de mærker, der findes på antikke olielamper i en liste , der er opdelt efter producent . Bemærk eventuelle dings , ridser eller andre mærker . Brug et forstørrelsesglas for at få et nærmere kig .
2 .
Fotografi din olielampe i naturligt lys . Pas på ikke at få en blænding , du ønsker at vise så mange detaljer som muligt i billedet . Få billeder af lampen fra alle vinkler .
3 .
Forskning lampe bedømmere i nærheden af dig ved hjælp af American Society of Vurderingsmænd hjemmeside . Hvis der ikke er vurderingsmænd i nærheden af dig , finde lampe vurderingsmænd , der kan tilbyde en vurdering fra fotografier kun . Et personligt vurdering er bedst , fordi den taksator kan undersøge dit lampen fra alle vinkler i stedet for at stole på et par billeder til at tilbyde den mest præcise alder vurdering .
4 .
Ring til taksator til at oprette en aftale . Hvis du ikke kan finde en in- person taksator , e-mail vurderingsmænd i andre områder og sørge for en vurdering via fotografiet.
5 .
Forskning nogen spor du har fundet , mens inspicerende din lampe . Hvis du kender lampens fabrikanten eller omtrentlig alder , finde bøger om olie lamper fra den æra . Catherine Thurø 's " Antikke Petroleum og Olie Lamper : Volume 1 " er en god opslagsbog . Eagle-emporium. com viser billeder af mange forskellige stilarter af gamle olielamper . Du kan være i stand til at indsnævre den stil og periode for din lampe ved at finde lignende lamper på Eagle Emporium .
6 .
Diskuter alder og værdien af dine lampe med taksator . Spørg din taksator hvad din lampe er værd , og hvordan denne værdi har ændret sig over tid . Find ud af , hvad taksator anbefalinger er for lampe forsikring og rutinemæssig vedligeholdelse , såsom rengøring eller polering . Hvis du ønsker at sælge din lampe , spørge taksator for anbefalinger af købere .

gode råd og advarsler


 • Hvis du føler taksator skøn er lav , få et andet bedømmelse.
 • Anden Artikel

 • vindue behandlinger for en halvcirkelformet vindue
 • hvordan man kan dekorere for januar
 • hvordan man kan hænge bivokslys
 • DIY fyr skodder
 • hvordan man kan gøre velcro støv pjuske
 • hvordan man laver en dobbelt bred mobilhome ligne et hus
 • hvordan man kan hænge elektrisk papir signallygter
 • hvordan du installerer tæppe løbere på Pergo
 • hvordan man kan hænge sorte ud forhæng for at blokere lys fra toppen
 • transportable spa installation
 •