DIY draperi beslag monteringsvejledning

DIY draperi beslag monteringsvejledningDu kan bruge hundredvis af dollars på gardiner og stadig ødelægge effekten med den forkerte draperier parenteser og stænger . Hvis du har din forhæng specialfremstillede , kan dekoratør installere Draperiet parentes som en del af prisen for at gøre dem . Eller , med et par fælles værktøjer, kan du installere din egen gardin parentes

Funktion af Rod og konsoller

Beslut hvad du forventer af Draperiet stangen. Det kan gå langt i at hjælpe dig vælge det rigtige gardin beslag til at købe for dine vinduer . Traverse draperi stænger enten trække gardinerne til venstre , højre eller åbne dem fra centrum . Åbning og lukning gardiner lægger pres på beslagene , så sørg for beslagene er tunge nok . Nogle gardiner stænger er blot letvægts metal , mens andre er mere omfattende . En tungere gardinstang kræver, at du installerer draperier parentes væsentlig nok til at understøtte det .

vide, hvad vægten af gardiner er . Din gardin parentes, skal tung nok til at understøtte vægten af gardiner . Match vægten af metal i gardinstænger til kategorien af det metal i Draperiet parentes , du bruger .

Hvis din gardinstang er lang , eller hvis gardinerne er tunge , bør du overveje at tilføje ekstra støtte beslag til midten af gardinstang . Generelt ethvert gardinstang over 105 inches skulle have en støttende beslag , mens du måske overveje at tilføje en for en kortere stang .

Enkelt eller Dobbelt Gardiner

Køb draperier parentes med to stangholdere eller kop fremskrivninger indbygget i dem . Eller du kan købe to separate beslag-en mindre beslag , der strækker sig tre inches fra væggen for at holde det store gardiner og en større beslag , der strækker sig 6 inches til at holde de tungere gardiner

Cup Fremskrivninger

Beslut hvad slags . af kop projektion eller stangen indehaver du har brug for din konsol . Typisk draperi parentes er U-formet cup fremskrivninger, kan du blot indstille stangen på plads . Der findes særlige kop fremskrivninger , som giver dig mulighed for at fastgøre gardinstang med de medfølgende fingerskruer eller ved at glide stangen ind i en O-formet cup projektion eller en firkant kop projektion .

Montering af konsoller

Beslut om du vil have gardinerne til at udvide over vinduet eller ej. Du kan normalt gå mindst 4 inches over vinduet , hvis du ønsker at helt dække toppen af vinduet . Dette giver dig også rigelig plads til at finde en stud at montere eventuelle supplerende parentes , du har brug for. Også give plads på siderne af vinduet , hvis du planlægger at trække sig tilbage gardinerne .

Find massivt træ til montering af beslag i. Hvis du ikke er sikker på, om væggen er solid nok til at understøtte vægten af gardiner , montere tæppet parentes på vinduesrammen . En anden mulighed er at installere draperier parentes i loftet . Brug af gipsvæg ankre er en anden mulighed for at sikre, forhænget parentes kan bære vægten af gardinerne på deres stang .

Sørg parentes er niveauet i begge ender . Mark deres pletter på væggen og dobbelttjekke , før du lave huller i væggen . En laser niveau er et godt redskab at bruge til at sørge for, parentes er selv på begge sider af vinduet . Når du bore hullerne , fastgøre beslag på væggen og installere gardinstænger .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger gardiner til at opdele rum
 • usædvanlige loft behandlinger
 • hvordan man kan identificere typer af tæppe
 • køkken layout ideer til en kok
 • Kan jeg udskifte et glas bordplade med marmor ?
 • hvordan man kan forskønne dit hjem i fantastiske måder med blomster og planter
 • hvordan man kan dekorere et hus med udvendigt tilbehør
 • overkommelig varme reducere vindue behandlinger
 • hvordan man kan skære brugerdefinerede figurer i keramiske gulvfliser
 • hvordan man skaber lærred prints fra dine egne fotos
 •