DIY kapper lavet med pinde

DIY kapper lavet med pindeVindue kapper hjælp af naturlige elementer kan være økonomisk . Lav en omhæng fra faldet eller beskæres pinde som en måde at genbruge og genbruge materialer . Stavene kan også købes online eller i crafting butikker . Vinstokke indarbejdet i pind vindue behandling tilbyder en lidt anden tekstur og visuelle element og samtidig bevare dit naturlige tema

materialevalg

Oprettelse af et vindue omhæng fra stokke kræver en flad arbejdsområde , der ikke vil blive forstyrret , indtil projektet er afsluttet . Det er nyttigt at have alle de materialer, der indsamles , før du begynder . En gardinstang vil være behov for . Hvis det allerede er monteret , ikke gider at tage det ned . Længden kan måles , mens den er på plads . Stavene må ikke være større end 1 cm i diameter , så de vil være let og nem at skære . Et par skarpe beskæresaks vil være lettere at bruge og hurtigere end en coping sav. Jute ledningen vil blive anvendt gennem hele projektet .

En pind Valance vil se mere fuldført, når en vinstok header er monteret på stangen . Dette giver Valance et færdigt look , fordi stangen ikke vises som en del af dit rustikke indretning . Lille måler håndværk ledning vil arbejde pænt på bedriften vinstokkene sammen . En 22- gauge ledning er tynd og let at bøje og wrap , men stadig stor nok til at holde vinplanternes sikker .

Montering Tips

Brug pinde, der er omkring 4 inches længere end gardinstang . En kortere pind længde kan resultere i Valance brug gentagne justeringer . Den nemmeste måde at planlægge placeringen af pinde er at line dem op ved siden af hinanden på et bord eller gulv , indtil længden af Valance er nået . Derefter binder jute omkring pinde på den ene side , indtil alle pinde er bundet , og derefter binde den anden ende . Den Valance vil montere på gardinstang med sløjfer af jute bundet til toppen stick .

at gøre vinstokken header , skåret rygter om at den samme længde som sticks . Saml en masse vinstokke , der er omkring 4 inches i diameter . Brug håndværk ledning til wrap og sikre bundle sammen . Placer gardinstang i position , og holde rygter om bundt op til stangen . Wrap jute omkring headeren og stangen hver 6 inches .

Alternativt , kan du overveje at hænge sticks lodret . Skær holder sig til Valance længde . Tie med jute som beskrevet ovenfor. Skær to stikker Valance bredde . Binde dem vandret , en i toppen , en i bunden . Hæng omhæng til stangen med sløjfer af jute .

Dekorative Tips

En Valance lavet med pinde kan være udsmykket med andre naturlige elementer . En serie af rosenknopper med stilke kan være sømmet mellem grenene . Blomster kan sikres på overskriften . Pip bær vil tilføje farve til vinduet Valance . Overvej andre accenter og stof mønstre i rummet , og tilføje elementer fra tegningerne til Valance .

Anden Artikel

 • hvordan man kan forbedre carbon footprint
 • hvordan man kan sælge Lenox samleobjekter
 • hvordan man kan male Spinner agn
 • information om møbelstoffer
 • hvordan man kan afgøre, om du skal købe gulvbelægning online
 • hvordan man kan hænge udvendig vinyl skodder
 • hvordan man kan sammenligne LED lys output til glødepærer
 • usædvanlige loft behandlinger
 • hvordan man montere loft lamper
 • hvordan du fjerner tapet og prep vægge
 •