Hvad kan jeg bruge til at holde glasset i min pejs fra at dreje sort ?

Hvad kan jeg bruge til at holde glasset i min pejs fra at dreje sort ?En glasoverdækket pejs tilføjer en høj klasse og maleriske accent til hjertet af dit hjem . Uanset om det er et gasfyret pejs eller en faktisk brændeovne en , kan de glasdøre giver en beskyttelse mod direkte varme og en klar visning boks . Fordi brande , og især brændeovne , frigivelse kulstof , som kan sværte overfladen er det vigtigt at holde glasset rent samt sørg for at det blev behandlet for denne høje temperatur miljø

Du skal bruge: .
Målebånd .
Metal drapere tiebacks med monteringsudstyr .
Hammer eller skruetrækker .
Yderligere skruer (svarende til dem, der indgår i Tieback emballage ) .
Plastankre .
Boremaskine .
Blyant .

Korrekt Glas

Pejs glas er ofte høj temperatur behandles , så det kan modstå de barske varme omgivelser . Under den behandlende proces glasset er lagdelt med et stof, der gør det muligt at modstå varmen samt modstå sod .

Hvis dit glas er konsekvent at få beskidte til et punkt , at det er svært at rengøre , kan du har brug for en udskiftning . En pejs butik vil være i stand til at guide dig gennem processen med at potentielt købe et nyt sæt .

Det amerikanske Department of Fire Safety anbefaler , at glasset pejse holdes åbne under brug . Ud over de sikkerhedsmæssige grunde , vil man undgå at få beskidte . En maske af metal dækker vil beskytte mod gløder .

Korrekt Træ

Det sværtede sod på glasset er restkulstof indsamler på døren og er resultatet af en " beskidt " brænde af overskydende materialer . Brug løvtræ som ask , eg , kirsebær eller nogle graner ( nåletræ ) er de bedste muligheder , især hvis de er blevet krydret ( tørret i et år ) . Disse former for skov er renere forbrænding med mindre fugt og andre materialer , der kan forårsage sod oprustning .

Hvis du får sværtet døre fra en gas pejs , betyder det, at et andet stof brænder derinde . Sluk for gassen og rense området grundigt .

Rengøring af glas

Brug en stærk rensemiddel såsom ovnrens til rengøring af sod skal arbejde i de fleste tilfælde . Spray den på og lad det stå en time før gnide det ud . Følg eventuelle anvisninger for produktet, hvis de er forskellige .

Der kan være andre produkter på en pejs butik ( sandsynligvis en blanding af ammoniak og andre produkter ) , der er lavet til rengøring af glas .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere & hælde beton fliser
 • instruktioner for at installere nye boliger telefon stik
 • udvendige hus maling farver
 • lysekrone stilarter
 • faux køkkenbordet effekter
 • hvordan man lakering Saltillo flise
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i en ø tema
 • komfur backsplash ideer
 • glasblokke bruger
 • hvordan man etablerer en computer arbejdsværelse
 •